• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Dildo sztywne czy gumowe? jakie macie i jakie są wasze odczucia? wady/zalety

Kobieta

Mary

Cichy Podglądacz
To pytanie do kobiet lub mężczyzn?😁 Ja mam dildo z cyber skin (imitacja skóry) i dildo z materiały TPE ( coś jak sylikon, bez lateksu i ftalanów ) - no to powiem tak, dla mnie cyber skin czyje się lepiej, i on nagrzewa się szybciej. Ale to jest obowiązkowe - kupić toy cleaner do tego dilda, dlatego że wody i mydła nie wystarczają dla pełnego oczyszczania.

Mężczyzna

Łuki

Podrywacz
Kupiłem żonie na prezent sztywne z cyber skóry i mówi że niewygodne. Myślę nad taką poduszka pompowana z której wystaje dildo gumowe żeby czasami mogła sobie usiąść i ujeżdżać jak niema mnie na noc w domu z racji wykonywanej pracy.

Mężczyzna

Fireman

Seks Praktykant
Ja mam takie dildo i różnie to bywa. Raczej zakładam to na szafce na połysk, na tym bardzo dobrze trzyma lub na wannie. Na skórze też powinno chwycić o ile jest miejsce gdzie jest sztywna, żeby dobrze przyssawka przywierała. I dużo zależy od intensywności zabawy. Czasem nawet jak dobrze trzyma to potrafi się odkleić.

Kobieta

Zalotka

Biegły Uwodziciel
Mogę zapytać w jaki sposób preferujesz zabawę z dildem na przyssawce jak według ciebie to używać czy ta przyssawką jest dość mocna np na skórzanej sofie . Bo myślę o zakupie dla żony.
Daje więcej opcji użytkowania niż zwykle. Można się na nie nadziać pod prysznicem, przy ścianie, na podłodze. Można to tez komuś nagrać. A używać jako normalne dildo tez można.

Mężczyzna

Laceytv

Seks Praktykant
Moje dildo ma okolo 20 cm dlugosci i wyglada bardzo realistycznie a takze ma super przyssawke ,ktora trzyma sie mocno na kafelkach w lazience albo lustze w mojej szafie. Zabawa niesamowita.