• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Dilator do cewki moczowej

Mężczyzna

Lover_of_depth

Seks Praktykant
No ja przez pierwsze kilka miesięcy to najcieńszego (3mm) użyłem może kilka razy, za każdym razem dyskomfort przy sikaniu i wytrysku po użyciu był nie do zniesienia. Ale niecały miesiąc temu po przeczytaniu właśnie tego tematu na forum, stwierdziłem że może to być jak z analem, czyli trzeba się te kilka razy z rzędu przemóc. Pomogło, teraz czuję niesamowitą przyjemność przy tym, a nawet po tym. W ciągu miesiąca doszedłem już do najgrubszego jakiego miałem (6mm z 30cm), i już się rozglądam na internecie za kolejnymi 😅 Ogólnie zazwyczaj robię to sam, kilka razy dałem dziewczynie się pobawić, niestety już przy pierwszym razie pozwoliłem jej wypróbować po raz 1. Prawie najsilniejszy, 5mm, a ona stwierdziła że zabawnie będzie wepchnąć go całego do środka 😥🥲 30 min zajęła mi próba wyciągnięcia, w końcu mimo sporego bólu przy tym, udało się wypchnąć go moczem. Ale mimo tego dalej lubię się ta dziurką bawić, a dziewczyna teraz chce żebym doszedł do takiego poziomu, żeby mogła wsadzić tam palca 😆

• Like
Reactions: tpo