• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Detektyw wśród szonów

Mężczyzna

artimax

Seks Praktykant
Pamiętam, jak kiedyś podczas rozmów z kobietami przeczytałem od jednej, że faceci nie potrafią składać zdań i napisać czegoś sensownego, według niej wszystko sprowadza się do proszenia o zdjęcia. Może nie jestem wybitnym mówcą ani pismakiem, jednak nauczyłem się budować bardziej lub mniej sensowne zdania i nawiązywać do tego, o czym do mnie pisały. Okazuje się jednak, że niezależnie od tego, ile energii i czasu włożysz, jak bardzo złożone zdania tworzysz i jak bardzo starasz się zaciekawić, to i tak najczęściej kontakt nagle się urywa.

Mężczyzna

Shadow22

Seks Praktykant
Temat ciekawy i szanuję jak i doceniam. Co do snapa to on jest jak rynek matrymonialny w Polsce ziemia stracona ot bachory zezwierzencone chcą się oglądać na golasa czym to się różni od małp rzucających się gównem? Równie prymitywne.

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Pamiętam, jak kiedyś podczas rozmów z kobietami przeczytałem od jednej, że faceci nie potrafią składać zdań i napisać czegoś sensownego, według niej wszystko sprowadza się do proszenia o zdjęcia.
Analizując te i podobne fora zgadzam się z tym co wyczytałeś. Większość userów to nieumiejący złożyć poprawnie dwóch zdań neandertale.
Z drugiej strony większość kobiet to roszczeniowe księżniczki, również mające problem z ułożeniem poprawnego zdania czy dwóch.
Więc parytet zachowany :)

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Temat ciekawy i szanuję jak i doceniam. Co do snapa to on jest jak rynek matrymonialny w Polsce ziemia stracona ot bachory zezwierzencone chcą się oglądać na golasa czym to się różni od małp rzucających się gównem? Równie prymitywne.
Ja szanuje za tego chyba Shisui'a w avku 🤣

Mężczyzna

Shiro

Biegły Uwodziciel
Dobra zamykam projekt, uzyskanie nudesow bez wysłania blika jest bardzo ciężkie. Zmęczyło mnie to pisanie z kobietami. Muszę odpocząć po tym ciężkim projekcie. Laski chcą się spotykać i pisać o życiu zamiast wysyłać nudesy także no lipa.

Jeśli ktoś chce szukać laski i się spotykać to na snapie może kogoś znaleźć, wystarczy nie być totalnie zjebanym.

To tyle odemnie

Mężczyzna

Greg...

Dominujący
Dobra zamykam projekt, uzyskanie nudesow bez wysłania blika jest bardzo ciężkie. Zmęczyło mnie to pisanie z kobietami. Muszę odpocząć po tym ciężkim projekcie. Laski chcą się spotykać i pisać o życiu zamiast wysyłać nudesy także no lipa.

Jeśli ktoś chce szukać laski i się spotykać to na snapie może kogoś znaleźć, wystarczy nie być totalnie zjebanym.

To tyle odemnie
Dzięki Shiro, dobra robota rozpoznawcza🎖️

Mężczyzna

metcalf

Cichy Podglądacz
To może być kolejne dochodzenie - gdzie leży granica bycia totalnie zjebany.

Chociaż tutaj zebranie danych i wyciągnięcie jako tako realnych wniosków zajęło by zdecydowanie więcej czasu.

Mężczyzna

Kasztan15

Seks Praktykant
Odkryłem właśnie ten wątek-perełkę i przypomniały mi się dobre czasy jak snapchat tętnił życiem znajomych. Obawiam się że wybrałeś mierną aplikację - i zgadzam się z przedmówcami:
Kobiety uważają że mężczyźni od razu chcą fotek bez specjalnego gadania jednocześnie uważając że nie potrafią napisać więcej niż 2 logiczne zdania. Do tego są na górze bo one w internecie mają atut bycia niedostępnymi.
Mężczyźni za to widzą kobiety nastawione na hajs, sprzedaż, korzyść. I niezbyt rozgarnię.

czyli mężczyźni muszą ubiegać się o uwagę kobiety - a to już przypomina nawet życie. Gdyby nie upośledzone środowisko i zbyt wysokie mniemanie o sobie to było by to nawet ciekawe

a czego w tym wszystkim brakuje? Pasji, jakiegoś zainteresowania, pokazania: kurwa jestem inna/y niż wszyscy. Bo interesuję się tym i tym, możemy pogadać o tym i o tym.
A jak jest? Mózgi jak z matrycy - i to niezbyt dobrej

tl;dr - dzięki za ostrzeżenie, na snapa już nie wrócę, doceniam poświęcenie szanownego @Shiro