Właśnie. Damski a męski zarost się różni bardzo. Zawsze zostaje zakup kremu depilacyjnego. Nieduże pieniądze (owszem, ma specyficzny zapach) ale na krótkie włoski działa.@Hasam1 To dość kosztowne zabiegi i nie myśl, że wystarczy jedna wizyta. Musisz się liczyć z serią zabiegów.
Może powinieneś pomyśleć o depilatorze ( takiej maszynce dobrej firmy. np. Philipsa - koszt od 1200 zł wzwyż ) i sam się nim depilować.
Jednak nie wiem, czy są one tak skuteczne jak w gabinecie kosmetycznym.
Na dodatek jeśli masz włoski koloru blond, żadna laserowa depilacja nie zadziała.Właśnie. Damski a męski zarost się różni bardzo.
Dziś sprzątałam łazienkę. Więc krem w użyciu. Mam prawą rękę w łokciu złamaną, więc ciężko mi było, mimo, że obureczna . Nałożony krem - pachy, nogi i bober, 15 minut sprzątania luster, kabiny, pralki, później prysznic. Taaadaaammm- nówka funkiel, niesmigana. Czyje się, jak młody buk. Bo 2 tygodnie za bardzo zarosłam.Na dodatek jeśli masz włoski koloru blond, żadna laserowa depilacja nie zadziała.
Lasery działają tylko na ciemny zarost.
Tak jak wspomina @mrumru , jedną z najskuteczniejszych i najtańszych metod są kremy do depilacji, czyli śmierdzące białe mazie , które po rozsmarowaniu pozostawiasz na ciele kilka minut, a potem gładziutki jesteś jak niemowlak.
Kup krem do depilacjiWitam,
Zastanawiam się nad depilacją laserową bikini. Czy któryś z Was robił sobie taką depilacje? Mam pewne obawy jednak mam dość depilowania się maszynką.
Hej piszecie o kremie na depilację jak to działa? Nie wiem czy dobrze zrozumiałem że wystarczy nałożyć krem bo ja zawsze mecze się zwykłymi maszynkami hehe a i czy miał może ktoś jakieś podrażnienia po stosowania kremu?
Dzięki spróbuję bo po zwykłej maszynce często miałem podrażnienia i jaki to krem jak można wiedziećTen co ja stosowałem nakładalem na ciało, zostawiałem na paręnaście minut i włosy wypadały. Czasem musiałem w niektórych miejscach mocniej potrzeć, tylko że na kroczu trochę włosów mi zostawało i musiałem poprawić maszynką. Podrażnień żadnych nie zauważyłem, a na maszynkę mam bardzo wrażliwą skórę, szczególnie na kroczu
Ten co używałem był od Isana, innych nie próbowałem, ten wątek przypomniał mi o nich, i chyba spróbuję innego, bo może włosy mi zostawały bo ten krem był po prostu nie dla mnieDzięki spróbuję bo po zwykłej maszynce często miałem podrażnienia i jaki to krem jak można wiedzieć
Odświeżając temat z 2021 roku chciałam jedynie zaznaczyć, że teraz depilacja laserowa bardzo potaniała i nie ma już dramatu finansowego.Odświeżę temat. A czy stosowaliście te kremy na tylek i okolice odbytu czytaj rów?
Dokładnie tak. Ja umowilem się na wrzesień. Koszt jednej wizyty 250zł więc bardzo fajnieOdświeżając temat z 2021 roku chciałam jedynie zaznaczyć, że teraz depilacja laserowa bardzo potaniała i nie ma już dramatu finansowego.
Jednak taką depilację można stosować w okresach mało słonecznych czy to jednak tylko mit ?Odświeżając temat z 2021 roku chciałam jedynie zaznaczyć, że teraz depilacja laserowa bardzo potaniała i nie ma już dramatu finansowego.
To prawda, jeśli opalasz rejony bikini. Laser daje najlepsze efekty gdy masz największy kontrast między włosem, a skórą dlatego najlepiej aby skóra była blada, a włos ciemny. Dlatego nogi będę depilować dopiero na jesieni.Jednak taką depilację można stosować w okresach mało słonecznych czy to jednak tylko mit ?
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
Y | Depilacja laserowa głębokie bikini | Sprawy kobiet | 3 | |
T | Depilacja męska | Seks | 13 | |
C | Depilacja Pszczyna | Ogłoszenia | 0 | |
Całkowita depilacja u mężczyzny | Fetysze i perwersje | 3 | ||
K | Depilacja okolic intymnych mężczyzn | Poza tematem | 4 |