• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Depilacja laserowa bikini męskie

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Na razie blade ale w planach są wypady naturystyczne więc zastanawiam się jak to jest po zabiegu z opalaniem
To tam jakiś czas przed i jakiś czas po nie można, ale można się wstrzelić, jednak jak to planujesz często i chcesz się tam opalić to może lepiej poczekaj z zakończeniem sezonu na depilację.

Mężczyzna

bAnalny

Nowicjusz
To tam jakiś czas przed i jakiś czas po nie można, ale można się wstrzelić, jednak jak to planujesz często i chcesz się tam opalić to może lepiej poczekaj z zakończeniem sezonu na depilację.
Chyba tak zrobię że poczekam a teraz może spróbuje tych kremów. Mam dosyć bujne i twarde owłosienie gdzie maszynką to jest katorga

Mężczyzna

Kamkam35

Seks Praktykant
Dokladnie tak jest skora nie moze byc opalona. Ja opalam sie w stringach wiec jest zasloniete ale jednak zawsze cos bokami opali. I tak jak Ty @Saanvi umwilem sie na wrzesień juz po wakacjach

Mężczyzna

Ragnar74

Cichy Podglądacz

MEUF13Z_t.jpg
ja używam takiego depilatora ,po dwóch sesiach spokój na 3 miesiące​

Mężczyzna

CiekawiPrzyjemnosci

Seks Praktykant

MEUF13Z_t.jpg
ja używam takiego depilatora ,po dwóch sesiach spokój na 3 miesiące​

Potwierdzam. Żona tego używa, w zeszłym roku zakupiłem jej pod choinkę kolejny nowy model. Zadowolona jak nic.
Robi swoje, I tak jak kolega pisze spokój na dłużej. Co prawda aby się to utrzymało to za pierwszym razem trzeba co najmniej 3 do 5 sesji i następuje spokój dopiero. A później to tak właśnie raz na 2-3miesiqce dobrze poprawić sesja i jest nadal spokój z włosami.

Kremów nie próbowała, ja zresztą też nie, aczkolwiek zarzućcie nazwy z jakich korzystacie co się smarujecie na kilka minut a potem prysznic, I włosy same wypadają?

Mężczyzna

Hasam1

Cichy Podglądacz
Jestem po serii zabiegów bikini głębokiego. Polecam - włosy już nie rosną.
Teraz zapisałem się na nogi i przypominająca bikini.