• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

DamaPik. Blog

Mężczyzna

Andrzej7712

Cichy Podglądacz
Blog Damy Pik jest jednym z najciekawszych materiałów pisanych na forum. Jest pisany bez filtra i stanowi też żródło wiedzy w pewnych aspektach
Hejtjuąc autorke odcinamy sie od żródła wiedzy i pozbawiamy się dostępu do ciekawej i emocjonującej wiedzy, inaczej dla nas niedostępnej;)
Nie no super
Majac taka wiedze z blogu autorki mozna odniesc sukces I to nie w agencji ubezpieczeniowej ani jako elektryk usuwajac awarie latarni lub tez jako robotnik budowlany naprawiajac trasy uczeszczane przez tiry

Mężczyzna

Andrzej7712

Cichy Podglądacz
Najłatwiej jest oceniać cudze życie z poziomu własnej ignorancji. Nie znasz mnie, nie znasz mojej historii, więc twoje opinie są warte dla mnie dokładnie tyle, co twoja wiedza na mój temat — czyli nic. Zanim następnym razem zaczniesz kogoś obrażać, spróbuj najpierw dorosnąć do rozmowy. Pozdrawiam
A dodam jeszcze ze sama tu na ktoryms z tematow odnosnie pracy w agencji napisalas
...Bylam w tej branzy..... to wybacz ale w takim razie nie czuj sie urazona tym ze nazwalem cie kurwą skoro nia bylas I dalej nia lubisz byc otrzymujac drogie prezenty od panow jak to napisalas

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Nie odnoszę się teraz do nikogo bezpośrednio, ale robiąc swego rodzaju "coming out" musimy się liczyć z każdym rodzajem krytyki, zwłaszcza w internecie. Jak nie mamy "grubej skóry" to powinniśmy to najpierw dobrze przemyśleć. Jakby autorka napisała, że jest sprzątaczką, to pewnie ktoś by napisał: ,- co kurwa? Tak nisko się cenisz? Także zalecam dystans i mniej emocji.

Mężczyzna

PanCiacho

Instruktor seksu
Nie odnoszę się teraz do nikogo bezpośrednio, ale robiąc swego rodzaju "coming out" musimy się liczyć z każdym rodzajem krytyki, zwłaszcza w internecie. Jak nie mamy "grubej skóry" to powinniśmy to najpierw dobrze przemyśleć. Jakby autorka napisała, że jest sprzątaczką, to pewnie ktoś by napisał: ,- co kurwa? Tak nisko się cenisz? Także zalecam dystans i mniej emocji.
Niestety,panują tutaj dziwne zwyczaje. Wiele osób szuka poklasku dla swoich życiowych decyzji,natomiast jeśli negatywny feedback trafia w kobietę to od razu zlatuje się dwóch podstarzałych krzykaczy,z czego jeden usiłuje wejść w buty moderatora...

Mężczyzna

obserwator_4

Nowicjusz
Niestety,panują tutaj dziwne zwyczaje. Wiele osób szuka poklasku dla swoich życiowych decyzji,natomiast jeśli negatywny feedback trafia w kobietę to od razu zlatuje się dwóch podstarzałych krzykaczy,z czego jeden usiłuje wejść w buty moderatora...
Jeśli pijesz do mnie, to ja uważam, że raczej dziwnym zwyczajem jest próba postawienia równości pomiędzy negatywnym komentarzem, a czystym buractwem, żeby nie powiedzieć dosadniej - prostactwem.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry