• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

DamaPik. Blog

Mężczyzna

Andrzej7712

Cichy Podglądacz
Blog Damy Pik jest jednym z najciekawszych materiałów pisanych na forum. Jest pisany bez filtra i stanowi też żródło wiedzy w pewnych aspektach
Hejtjuąc autorke odcinamy sie od żródła wiedzy i pozbawiamy się dostępu do ciekawej i emocjonującej wiedzy, inaczej dla nas niedostępnej;)
Nie no super
Majac taka wiedze z blogu autorki mozna odniesc sukces I to nie w agencji ubezpieczeniowej ani jako elektryk usuwajac awarie latarni lub tez jako robotnik budowlany naprawiajac trasy uczeszczane przez tiry

Mężczyzna

Andrzej7712

Cichy Podglądacz
Najłatwiej jest oceniać cudze życie z poziomu własnej ignorancji. Nie znasz mnie, nie znasz mojej historii, więc twoje opinie są warte dla mnie dokładnie tyle, co twoja wiedza na mój temat — czyli nic. Zanim następnym razem zaczniesz kogoś obrażać, spróbuj najpierw dorosnąć do rozmowy. Pozdrawiam
A dodam jeszcze ze sama tu na ktoryms z tematow odnosnie pracy w agencji napisalas
...Bylam w tej branzy..... to wybacz ale w takim razie nie czuj sie urazona tym ze nazwalem cie kurwą skoro nia bylas I dalej nia lubisz byc otrzymujac drogie prezenty od panow jak to napisalas

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry