• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy żona zdradziła?

Status
Zamknięty.

onplock77

Cichy Podglądacz
Witam nurtuje mię jeden temat. Moja zona przyznała się ze 5 lat temu na imprezie integracyjnej wypiła za dużo. Poczuła sie rozluźniona i atrakcyjna bo adorował ja jeden z kolegów jak stwierdziła nawet jej się nie podobał ale było to bardzo miłe. Przyznała się , że na sam koniec gdy szumiało jej w głowie leciały wolne piosenki on poprosił ja do tańca. Ona jak twierdzi była wstawiona i pozwoliła aby macał ja po tylku co bardzo lubi. Zaklinała się ze do niczego więcej nie doszło jednak mnie irytuje czy mogli się całować i czy poszła z nim do łózka jakie jest wasze zdanie na ten temat.

Moim zdaniem masz rogi jak jeleń ...strzeliła cię między nie. Zobacz alkohol koniec imprezy wolny kawałek i macanko co ją na pewno jeszcze bardziej nakręciło po alko każdy atrakcyjny. Na twoim miejscu znalazłbym sobie kochankę i stukał ją ile się da tak dla równowagi własnej psychicznej a potem znów wierność i mów sobie w myślach co dzień patrząc jej w oczy " kij ci w oko"

Powiem Ci coś na pocieszenie swojej nażeczonej też nie wierze nie wiem czy mi wierna czy nie i wiesz co mam na to wyje.... mimo że ją kocham martwię się tylko tym żebym czasem syfa jakiegoś nie złapał co ja mam ją pilnować kontrolować i się martwić jak będzie chciała to i tak pójdzie na lewiznę ale gdybym się o tym dowiedział przysiągłem sobie ze ją zdradze na jej oczach prześpie się z inna nagram to i położe koło kompa płyte by to zobaczyła jej psychika pójdzie w pył zniszczę jej życie tak jak ona zniszczyła by mi każdy facet powinien tak robić każdej zdradzieckiej żonce szmaty trzeba tępić a nie się z nimi kłucić :)

minardi

Cichy Podglądacz
Moja dziewczyna puściła się z moim najlepszym przyjacielem. Od tamtej pory nie ufam kobietom i traktuje je bardziej przedmiotowo tylko które są mi do czegoś potrzebne. Baby się puszczają i dają dupy na lewo i prawo tak było jest i będzie ale oczywiście facet to świnia prawda?

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Moja dziewczyna puściła się z moim najlepszym przyjacielem. Od tamtej pory nie ufam kobietom i traktuje je bardziej przedmiotowo tylko które są mi do czegoś potrzebne. Baby się puszczają i dają dupy na lewo i prawo tak było jest i będzie ale oczywiście facet to świnia prawda?

Wszyscy wiemy, jakie są kobiety... wiem co czujesz, bo doświadczyłem tego samego.
Nie uważam że wszystkie ,,się puszczają i dają na lewo i prawo,, po prostu trafiłeś na złą kobietę - tak niestety bywa, nie mogłeś tego przewiedzieć na początku związku.
Moim zdaniem kobiety są materialistkami i szukają tylko faceta przystojnego i z kasą (im więcej, tym lepiej) ale nie uważam, że WSZYSTKIE takie są, ja też miałem pecha i wiele lat minęło, abym wreszcie to zrozumiał.
To jest tylko i wyłącznie Twoja decyzja, jak będziesz traktował kobiety i jakoś nie winię Ciebie, że masz taki przedmiotowy stosunek do płci przeciwnej.

Każda zdradzi panowie prędzej czy później taka natura kobiet i nasza tak samo ja tam żadnej nie wierze tłumaczcie sobie to tak : lepiej jeść tort z kolegami niż gówno sam :D cipka nie mydło nie zmydli się :)

SexWibracje

Nowicjusz
W zasadzie pozostaje Ci wierzyć tylko na słowo,bo pewności miał nie będziesz dopóki sama Ci sie nie przyzna,a na to też potrzeba czasu i prędzej czy później wyjdzie na jaw,jak każde kłamstwo zresztą.

dick53

Cichy Podglądacz
To w tej chwili nie ma najmniejszego znaczenia . Patrz i obserwuj co będzie się działo dalej . Może pozwoli to na zrealizowanie Twoich fantazji.

cycuszki

Cichy Podglądacz
Po 1 nie każda kobieta jest taka sama! Po 2, jak trafiłeś na taką szmatę, to już nie kobiet winna, bo ja jestem wierna i tyle. Nie kręcą mnie skoki w bok, mojego faceta też nie. Jest nam bardzo dobrze ze sobą i tak już pozostanie.
Amen

Status
Zamknięty.