• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdrada kontrolowana może być lekarstwem na niedopasowanie w związku

Mężczyzna

BolekLolek

Cichy Podglądacz
Witam
Tak jak w temacie mamy z żoną różne

Witam
Tak jak w temacie mamy z żoną różne temperamenty i często z tego powodu kłócimy się żona miała również romans. Zastanawiam się czy to dobry pomysł?
Skoro macie już teraz problemy w relacjach między sobą, co będzie po wymianie? Takie rzeczy przejdą bez zgrzytów i późniejszych problemów tylko w związkach dojrzałych emocjonalnie, tam gdzie facet o babka się dobrze rozumieją i dopełniają,gdzie potrafią rozróżnić miłość i zaufanie od czystego seksu traktowanego jako zabawę. Jeśli Sobie nie ufacie na 100% , nie idźcie tą drogą bo szybko wasz związek się rozwali. Najpierw zaufanie ! Podstawą musi być świadomość tego że zarówno Ty jak i Twoja Kobieta macie pragnienia i fantazje erotyczne które chcecie spełniać i i nie ma to nic wspólnego z zaangażowaniem emocjonalnym do osób trzecich😉

A tak w skrócie... Musicie najpierw odróżnić miłość i bliskość od samego ruchania bez trzymanki 😆😆😆

Mężczyzna

Agam

Podrywacz
Ja osobiście uważam że mały skok w bok nie jest zły a nawet działa pobudzająco dla związku. Sam skoczyłem kilka razy i po powrocie do domu mialem wielką ochotę na moją żonę. Monogamia jest wymysłem ludzi zachlannych, a zazdrość jest po prostu sama w sobie zła. Co innego oszukiwanie. Dlatego przestałem skakać w bok bo miałem wyrzuty sumienia że okłamuje małżonkę. Dzisiaj wiem że znów bym się chętnie przespał z inną ale tylko za zgodą żony i odwrotnie. Jeśli moja by chciała przespać się z jakimś kolesiem, najlepiej obcym to nie miałbym nic przeciwko.

Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz
Oczywiście że tak. Jeśli są braki bądź niedopasowania a mimo to kochają się wzajemnie to jest to nawet odpowiedni dowod miłości.. no bo czemu ktoś ma się męczyć.

Kobieta

Ustieno

Seks Praktykant
2-Photoroom-png-Photoroom.png