• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zdarza się wam chodzić bez majtek?

Mężczyzna

Bambo828

Cichy Podglądacz
Dzień dobry . Kto dzisiaj wychodzi lub jest w pracy bez majteczek jak ja. Ma tylko luzne spodenki dresowe.

Mężczyzna

Marcindzk

Cichy Podglądacz
Zdarza mi się chodzić bez majtek w domu, szczególnie po kąpieli to lubię. Też czasem jak zakładam dresy na wieczór to tak samo, lata kutasek w środku i to też jest fajne. Przez dużą część roku śpię w łóżku nago po czym jak się budzę to zdarza mi się aż do zjedzenia śniadania chodzić z gołą dupcią i fiutem na wierzchu.

trybel1

Biegły Uwodziciel
zapewne jak napiszę, że czasem lubię chodzić bez bielizny to dostanę znowu prywatną wiadomość, że jestem ....... :))))))))) więc dyskretnie napiszę, że czasem lubię pójść na miasto bez majteczek :)
Prywatna wiadomość - jesteś cudowna bez tych majteczek, a ukrywanie piękna to zbrodnia 😘

Mężczyzna

Daniel42

Cichy Podglądacz
Chodzenie a raczej jażdzenie bez majteczek komunikacją miejską moze skończyć się niespodziewaną wilgocią między udami albo i w samej cipce jak się ktoś z tyłu dobrze zabierze do roboty. Żona nie raz została nadziana na twardego obcego czlonka który spenetrował jej cipkę albo wbił się między zaciśnięte uda.Efekt był zawsze taki sam, sperma którą trzeba było po wyjsciu zetrzeć z ud a która jeszcze długo wyciekala z cipki po drodze do domu