Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Zdarza mi się chodzić bez majtek w domu, szczególnie po kąpieli to lubię. Też czasem jak zakładam dresy na wieczór to tak samo, lata kutasek w środku i to też jest fajne. Przez dużą część roku śpię w łóżku nago po czym jak się budzę to zdarza mi się aż do zjedzenia śniadania chodzić z gołą dupcią i fiutem na wierzchu.
zapewne jak napiszę, że czasem lubię chodzić bez bielizny to dostanę znowu prywatną wiadomość, że jestem ....... )))))))) więc dyskretnie napiszę, że czasem lubię pójść na miasto bez majteczek
Rano maz mnie zaskoczyl stwierdzeniem,ze skoro dzis piateczek dzien bez majteczek to mam ich nie wkladac.Troche niechetnie,ale bardzo nalegal,pierwszy raz bylam w pracy bez,a ogolnie w tym roku to juz trzeci
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.