Ja lubię bez majtek. To chyba zależy gdzie się chodzi. Do pracy np. ubieram. Na wycieczki, rower, spacer, do kina to nie zawsze. W sukienkach też nie zawsze noszę zwłaszcza na takiej jak dzisiaj pogodzie. Jest wygodniej i przyjemniej. Ściąga to wzrok płci przeciwnej zwłaszcza jak się ma dość duży tyłek i mięsistą myszkę
Ostatnio spróbowałem w szortach. Oczekiwałem efektu wow, a tu było tak sobie, jak w bokserkach na ulicy. Jedynie jajka miały przewiew, więc drobny efekt zdrowotny
Witam wszystkich, jestem tu nowy i to jest mój pierwszy post. Zarejestrowałem się na tym forum właśnie ze względu na ten temat.
Ja osobiście czasem chodzę bez majtek, ale nie przepadam za tym, bo jajka kleją mi się do ud i jest średnio przyjemnie Natomiast moja żona latem często rezygnuje z bielizny, a na urlop pakuje tylko dwie pary majtek na wypadek okresu. Mam z tym związanych parę wspomnień, chętnie opowiem, jak będziecie chcieli
Mi też się zdarza, zwłaszcza że wiele spodenek posiada siatkowe paramajtki, przynajmniej jest przewiewnie, partnerka też lubi latem choć musi mieć nastrój rzecz jasna i odpowiedni ubiór.
Parę dni temu wróciliśmy z urlopu, żona miała na sobie majtki tylko raz, resztę czasu przechodziła w sukienkach bez niczego pod spodem. Nawet jak szła biegać, nie zakładała majtek pod spodenki.
Lubię chodzić bez majtek głównie po domu, parę razy na urlopie nie zakładałam majtek, ale w moim przypadku to się nie sprawdza. Mam naprawdę wilgotna cipkę i czuję się niekomfortowo jak nie mam stringów, mam wrażenie, że ubrudze ubranie.
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.