• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy zawsze sutki twardnieją jeżeli kobieta jest podniecona?

TNF

Cichy Podglądacz
Czy zawsze jak kobieta jest podniecona to jej sutki "pęcznieją" :D Czy zależy to od kobiety?

Szarka

Erotoman
wystraczy dotyk, albo zimne powietrze - to poprostu zbyt wrażliwe miejsce , ich twardnięcie niekoniecznie jest oznaką podniecenia

TNF

Cichy Podglądacz
ale u mnie w domu nie wieje wiatr i nie polewałem dziewczyny woda hehe :D chodzi mi o to czy jak mojej dziewczynie nie "napęczniały" to znaczy ze nie była podniecona ?

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
Nie, nie zawsze. W przypadku mojej lubej, to gdy się kochamy załóżmy, to sutki twardnieją dopiero jak zaczynam się nimi zajmować - inaczej wstają rzadko i niechętnie :p .

Szarka

Erotoman
Jeszcze raz powtarzam, to o niczym nie świadczy- sutki w żaden sposób nie są oznaką podniecenia. Kobieta może być podniecona bez "twardych" sutków.

TNF

Cichy Podglądacz
Dzieki :D. U nas, facetów to jednak sa wyrazne oznaki podniecenia chyba ze ktos jest impotentem :p i jak jestesmy podnieceni to nam staje zawsze :p myslalem ze u kobiet to moze tak jest z sutkami hehe :lol: kobietą nie jestem (i nie zamierzam byc hehe :D ) wiec sie spytalem :p

ted

Biegły Uwodziciel
Pewniejsze bedzie stiwerdzenie ze w stanie podniecenia kobieta ma wilgotna pochwe niz to ze bedize miala stwardniale sutki, jednak nawet z ta wilgotnoscia to nie zawsze. Poza tym jak kobieta jest podniecona to chyba latwo zauwazyc, przynajmniej ja widze jak moja dziewczyna jest. Wystarczy ze poznasz zachowanie drugiej osoby i wtedy bardzo latwo zauwazyc w jakim jest stanie.

gonia

Erotoman
ted napisał:
Pewniejsze bedzie stiwerdzenie ze w stanie podniecenia kobieta ma wilgotna pochwe niz to ze bedize miala stwardniale sutki, jednak nawet z ta wilgotnoscia to nie zawsze. Poza tym jak kobieta jest podniecona to chyba latwo zauwazyc, przynajmniej ja widze jak moja dziewczyna jest. Wystarczy ze poznasz zachowanie drugiej osoby i wtedy bardzo latwo zauwazyc w jakim jest stanie.
bez podniecenia tez moze miec wilgotna np przez upławy :p
No ale zgadzam sie z Toba :)

ted

Biegły Uwodziciel
Nie mowmy o skrajnych przypadkach czy chorobach chodzi mi o zdrowe kobiety :p Mozna powiedziec ze jak mezczyzna jest podniecony to mu staje ale jak jest nadpobudliwy to mu stoi caly czas, a jak jest impotentem to nie stanie mu za chinskiego boga :wink:

shizofrenik

Seks Praktykant
testy krwi na obecnoś oksytocyny adrenaliny i dopaminy tylko to pozwala wykryć w 100% podniecenie i tylko to a tak to dla kazdej kobiety inaczej sie to objawia...

Inżynier

Biegły Uwodziciel
U mojej Lubej zawsze działa dyszenie, obgryzanie ucha i różnorakie dźwięki połączone z dotykiem najwrażliwszych miejsc. Uwielbiam jak nabrzmiewają :D

xFiks

Nowicjusz
Zapewne większość kobiet ma takie objawy podniecenia.
Myślę, że nie jest to jednak reguła.
Może być podniecenie bez twardych sutków jak i twarde sutki bez podniecenia :)