• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy wszystkim odbija po 40 tce tak jak mi?

D

dessi1979

Guest
W temacie pozostając... Nie wydaje mi się, żebym miała gorzej pod kopułą narąbane niż przed laty, dajmy na to dziesięcioma... Stan permanentnej wyjebki na otoczenie szczęśliwie trwa i różnicy nie czuję. Może otoczenie bardziej dźga, bo jednak w fotelu z doopą siedzieć powinnam, wnuki bawiąc i przekazując wartości świata tego kolejnym pokoleniom... A tu ja 🤔😂

Kobieta

AgaAgnieszka

Dominujący
Ne przypisuj sobie zbyt wiele xD
aha czyli ja piszę coś do kogoś to nie zaczynasz pisać o mnie lub do mnie - to prawie tak jak masz wyjebane na wszystkich, oprócz tych co poprawiasz, nagabujesz i pouczasz. Cóż niektórzy po 40stce mają pewne zaburzenia percepcji, plus zwyczajny żal do życia, i nic lepszego do roboty jak jechanie po każdym.
ps Skończyłam dyskusję bo nie da się powiedzieć komuś kto wie lepiej, że jednak rzeczywistość jest inna. W odróżnieniu od Ciebie jak mam wyjebane to olewam sprawę. Więc wzajemnie.

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png