No właśnie z tym od tyłu to trzeba uważać żeby nie za głęboko bo cały stosunek i związane z nim podniecenie kobiety może iść na ch...Oczywiscie ze ma znaczenie. Jak masz duzego to 90% lasek bedzie narzekac… do tej pory JEDNA moja partnerka byla zadowolona. Jedna! Reszta nie lubi od tylu bo je boli, na jezdzca tez kreca nosem a o analu to juz w ogole mozna zapomniec. Zabawki erotyczne w wiekszosci projektowane do 15cm, kolejny problem. Takze sredni penis - lepszy penis. Ale ja tam sie juz do swojego przyzwyczailem
I tylko dlatego z nim zerwałaś? Jest wiele sposobów uprawiania seksu, nawet z tak małym penisem. A gdyby ktoś krytycznie ocenił twój biust lub pusię? Byłoby miło?Kiedyś spotykałam się z kolesiem, a jak doszło co do czego i okazało się, że jego penis we wzwodzie jest wielkości mojego kciuka to był to pierwszy i ostatni raz kiedy wylądowaliśmy razem w łóżku. Mój facet (już były) brał również tabletki na powiększanie członka ale nazywały się penilarge i potwierdzam, u niego równiez podziałały. Chociaż wczesniej troche się nabijałam co bierze.
Gdyby ktoś wymyślił tabletki dzięki którym można powiększyć penisa to byłby teraz królem życia, a większa część męskiej populacji jadłaby je jak cukierkiKiedyś spotykałam się z kolesiem, a jak doszło co do czego i okazało się, że jego penis we wzwodzie jest wielkości mojego kciuka to był to pierwszy i ostatni raz kiedy wylądowaliśmy razem w łóżku. Mój facet (już były) brał również tabletki na powiększanie członka ale nazywały się penilarge i potwierdzam, u niego równiez podziałały. Chociaż wczesniej troche się nabijałam co bierze.
Cóż... Krytyka jej walorów zapewne skończyłaby się korekcją i powiększeniem biustu, labioplastyką, odsysaniem tłuszczu, przeszczepem włosów itd.I tylko dlatego z nim zerwałaś? Jest wiele sposobów uprawiania seksu, nawet z tak małym penisem. A gdyby ktoś krytycznie ocenił twój biust lub pusię? Byłoby miło?
A później pojawiają się pytania ,,dlaczego faceci mają kompleksy odnośnie wielkości przyrodzenia?". Jeśli kobiety w 21 wieku szukają facetów do związku na podstawie wielkości przyrodzenia to może się nie rozmnażajmy już.Kiedyś spotykałam się z kolesiem, a jak doszło co do czego i okazało się, że jego penis we wzwodzie jest wielkości mojego kciuka to był to pierwszy i ostatni raz kiedy wylądowaliśmy razem w łóżku. Mój facet (już były) brał również tabletki na powiększanie członka ale nazywały się penilarge i potwierdzam, u niego równiez podziałały. Chociaż wczesniej troche się nabijałam co bierze.
Naturalne tak. Normy jednak wyznacza ogół. A że ogół nie rozróżnia natury od dzieła chirurga i Photoshopa... Nic dziwnego. Tępota umysłowa prze na hura w ruchu jednostajnie przyspieszonym. Oby kiedyś czołówką się to skończyłoZresztą u facetów nie lepiej, ostatnio 15 letni brat mi wyjaśnił, że kobieta jest seksowna jak ma duże cycki. Niestety świat gwiazd internetowych zniszczył trochę postrzeganie piękna, bratu się nie podoba koleżanka bo w wieku 15 lat wzroście z 155 cm i 40 kg wagi, nie ma miseczki C minimum xD. Przecież to takie naturalne i normalne
i z dupą jak pięcio-drzwiowa szafaZresztą u facetów nie lepiej, ostatnio 15 letni brat mi wyjaśnił, że kobieta jest seksowna jak ma duże cycki
Krótki penis czyli ile? bo według dzisiejszych standardów 22cm to krótki penisNie oszukujemy się, moi drodzy.
Mężczyzna z krótkim penisem to genetyczna pomyłka i kobiety takich pomyłek unikają.
Nie podołam tej mizeriiKrótki penis czyli ile? bo według dzisiejszych standardów 22cm to krótki penis
Biorąc pod uwagę to forum to krótszy niż 20 cm. Aż sobie chyba dziś zmierze zobaczę ile brakuje. Jeszcze pozostaje temat grubościKrótki penis czyli ile? bo według dzisiejszych standardów 22cm to krótki penis
nie zapomnij dodać +/- 7 cm do pomiaru wtedy wyjdzie dokładny wynikBiorąc pod uwagę to forum to krótszy niż 20 cm. Aż sobie chyba dziś zmierze zobaczę ile brakuje. Jeszcze pozostaje temat grubości
W łeb go wal aż spuchnie. Dopiero mierzBiorąc pod uwagę to forum to krótszy niż 20 cm. Aż sobie chyba dziś zmierze zobaczę ile brakuje. Jeszcze pozostaje temat grubości
no może go jeszcze jakimś sznurkiem owinę dodatkowoW łeb go wal aż spuchnie. Dopiero mierz