• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy Twój partner właśnie Cię zdradza z algorytmem? Koniec ery ludzi w sypialni.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
zostajecie w tyle coraz bardziej - w sensie masowo, a ci którzy są ponad przeciętną zgarniają wszystko.
Nie, wszystko zagarniają ci z idealną urodą, sylwetką i tym rzeczonym mocarnym drągiem - bo za takim się większość z Was obejrzy i za takim większość z Was poleci - nieważne ile książek przeczytał, jakie ma pasje i jak się umie wysławiać. Reszta ..... jest milczeniem ;) :p
I nie piszę tego jako zgorzkniały dziad - taka jest po prostu rzeczywistośc. Nawet w skali mikro, na tymże forum :)

Albo dochodzisz do przerażająco złych wniosków w tym eksperymencie, albo działasz w złej puli obiektów doświadczalnych - albo.... ale to straszne podjerzenie nawet nie chce mi przyjśc na myśl... :eek:

Ale mnie to nie rusza, znam sprawę "od podszewki", stoję ponad tym całym zamieszaniem :)

Piszę "WIĘKSZOŚĆ" a nie "wszystkie", ja nie generalizuję.

Ostatnia edycja:
Kobieta

Krystyna.X

Erotoman
Nie, wszystko zagarniają ci z idealną urodą, sylwetką i tym rzeczonym mocarnym drągiem - bo za takim się większość z Was obejrzy i za takim większość z Was poleci - nieważne ile książek przeczytał, jakie ma pasje i jak się umie wysławiać. Reszta ..... jest milczeniem ;) :p
I nie piszę tego jako zgorzkniały dziad - taka jest po prostu rzeczywistośc. Nawet w skali mikro, na tymże forum :)
Ale mnie to nie rusza, znam sprawę "od podszewki", stoję ponad tym całym zamieszaniem :)
Nie czytałam dyskusji tylko ten wpis i nie zgadzam się z nim. Nie interesuje mnie idealny wygląd, bo ten dzisiaj jest, jutro go nie ma. Za to, co mężczyzna ma w głowie zawsze mnie zaciekawi. I nie uważam siebie za wyjątek w tym temacie.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
Nie czytałam dyskusji tylko ten wpis i nie zgadzam się z nim. Nie interesuje mnie idealny wygląd, bo ten dzisiaj jest, jutro go nie ma. Za to, co mężczyzna ma w głowie zawsze mnie zaciekawi. I nie uważam siebie za wyjątek w tym temacie.
Z całym szacunkiem, ale odnoszę się do wpisu @D'Arc , bo zastanawia mnie tam kilka niejasności.

Mężczyzna

Greg the Great

Instruktor seksu

Albo dochodzisz do przerażająco złych wniosków w tym eksperymencie, albo działasz w złej puli obiektów doświadczalnych - albo.... ale to straszne podjerzenie nawet nie chce mi przyjśc na myśl... :eek:

Piszę "WIĘKSZOŚĆ" a nie "wszystkie", ja nie generalizuję.
Nie ma tu żadnego zamieszania. Ponadprzeciętni idą do łóżka z kobietami, reszta z lalkami i po sprawie.
BTW jakie straszne podejrzenie nie chce Ci przyjść na myśl:unsure:

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
Kobieta

D'Arc

Dominujący
@PrzemoHarp a gdzież ja pisałam o wyglądzie?! Dokładny cytat:
"(...) a ci którzy są ponad przeciętną zgarniają wszystko". I wcześniej było o tym, że nie rozwijają się - nie było tam nic o rozwijaniu masy mięśniowej. To napiszę wprost: pod względem wiedzy o relacjach, empatii i emocjonalnej dostępności - faceci w większości się nie rozwijają. A pulę zgarniają nie będący narcyzami, zapatrzonymi w swojego penisa faceci na poziomie.

Mężczyzna

Greg the Great

Instruktor seksu
Ty akurat jesteś w mniejszości - tej lepszej z którą można normalnie pogadać - nie wiem skąd ten foch i czemu utożsamiasz się z większością facetów, która została w tyle 🤔
Nie chciałem, żeby ta dyskusja przerodziła się w priv. ja i Przemo. to wszystko 🤷‍♂️
Muszę dopisać : z nikim się nie utożsamiam - jestem samotnikiem z wyboru i jestem z tego bardzo zadowolony😊
Prostuję, unikam przynależności do jakichś grup, natomiast lubię kontakt z kobietami, ale nie w celach łóżkowych, żeby być w temacie

Ostatnia edycja:
Kobieta

D'Arc

Dominujący
Poza tym ja nawet bez tych dodatkowych badań mam po 2 latach pełny ogląd sytuacji - sexforum z racji samej nazwy przyciąga masowo seksoholików, którzy chcą sobie zwalić, bezosobowo.

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
Następny, który cierpi na poczucie niższości 😂 Przemo ogarnij się, ja na serio mam na skrzynce hałdy kolesi, którzy potrzebują mnie do tego, żeby pokazać mi swojego fiuta 😱
Czy za mną, za Gregiem i za wszystkimi gośćmi na poziomie co są tutaj - uganiają się rzesze wielbicielek? Czy choć jeden z nich powie, że "zgarnia pulę"? Wątpię.... :LOL: :LOL: :LOL:
Za to "mędrcy" i "ponadprzeciętni" w stylu pana ..... aaa... nie będę wymieniał ich z nazwiska - cieszą się tu jakąś przedziwną, graniczącą wręcz z kultem atencją wśród wielu z naszych gwiazd :)

Aaa... dobra, nic już nie mówię :)

Mężczyzna

Greg the Great

Instruktor seksu
Czy za mną, za Gregiem i za wszystkimi gośćmi na poziomie co są tutaj - uganiają się rzesze wielbicielek? Czy choć jeden z nich powie, że "zgarnia pulę"? Wątpię.... :LOL: :LOL: :LOL:
Za to "mędrcy" i "ponadprzeciętni" w stylu pana ..... aaa... nie będę wymieniał ich z nazwiska - cieszą się tu jakąś przedziwną, graniczącą wręcz z kultem atencją wśród wielu z naszych gwiazd :)

Dobra, nic już nie mówię :)
Nic nie mów; "Cokolwiek teraz powiesz....itd";)

Mężczyzna

PrzemoHarp

Erotoman
Nic nie mów; "Cokolwiek teraz powiesz....itd";)
Nafta coraz droższa :D :D :D Ciiiii.....cho sza!

No i ja muszę dopisać - w sumie spotkałem tu parę naprawdę niezwyklych osób, bardzo dla mnie w tym momencie ważnych i wartościowych (sic!), kontakty z nimi przeszły już na inny poziom, ponad forum (nie, nie na Antypodziemie) - i "rzesze wielbicielek" mi niepotrzebne, wręcz zbędne. Ale jako przykład musiałem dać :)

Koniec offtopu, gadajcie dalej o robotach do ruchania :D

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Greg the Great

Instruktor seksu
Przepraszam twórczynię watku, ale z każdym postem starałem się trzymać tematu i wyjść z niego jak najszybciej.
Niestety takie są skutki poszerzania "koryta tematycznego". Mam tego świadomość i staram się tego unikać