• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy to się może ziścić?

Mężczyzna

GynoMax

Podrywacz
Przez wiele miesięcy prześladuje mnie taki temat, że chciałbym znaleźć taką panią doktor co to po godzinach przyjmuje w rozszerzonym pakiecie … powiedzmy urolog albo seksuolog tylko wiecie, oprócz gadania też praktyczne badania … np sprawdzenie czy wszystko działa itd.

macie też takie mysli ( marzenia, fantazje) czasem??

uwazacie ze jest to realne ??

pytanie zarówno dla mężczyzn i kobiet

a może ktos z Was juz miał takie przygody ?? Podzielcie sie jak możecie

i prosze bez głupich uwag … Pozdr i miłego dnia wszystkim

Mężczyzna

Wacław

Seks Praktykant
Zakładam, że żadna lekarka nie ryzykowałaby kariera dla czegoś takiego.
Może pogadaj z żoną, żeby się za lekarę przebrała???
Moje jedyne doświadczenie, to jakiś czas temu na badaniach kontrolnych z pracy, byłem delikatnie mówiąc wymacany przez panią doktor....

Swoją drogą, może to i dobry pomysł na biznes, otworzyć "przychodnię" niespełnionych marzeń...😁

Mężczyzna

GynoMax

Podrywacz
Moje jedyne doświadczenie, to jakiś czas temu na badaniach kontrolnych z pracy, byłem delikatnie mówiąc wymacany przez panią doktor....

Swoją drogą, może to i dobry pomysł na biznes, otworzyć "przychodnię" niespełnionych marzeń...😁
No juz nawet kiedys o tym myslalem 😜

Mężczyzna

GynoMax

Podrywacz

Ja mówię o relacji poza gabinetem a nie ze w gabinecie … szanujmy sie ;)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry