moim zdaniem daj jej odpoczać daj jej przemyslec pare rzeczy parze spraw niech zostanie sama ze soba nie ma co naciskac wiec co mówie bo terz mam 18 lat i wiem co sie działo jak mów facet na mnie naciskał i nacieał na mnie ze mam przesta itp moim zdaniem zauwazyła ze zwracaja na nia uwage inni faceci to to troche jej udezyo do głowy taka moja teoria moze błedna ale sprawdzona
pomyśl tez tak może byłeś za dobrym facetem kobieta jak czuje ze ma faceta na kazde skinienie zaczyna miec go dość..
czuje sie za pewnie bo uwaza ze cokolwiek nie zrobi to on wróci ze to on wezmie na siebie wine.. ale ty nie przemuówisz jej do rozsadku nie rób zadnych złośliwości na wzbudzenie zardrości bo kobiety są bardzo wredne i fałszywe
haha ( to ich ukryte zachowania obbronne) nawet jak bedzie cie mocno kochaż a ty zrobisz jej na złość to ona bedzie zbyt dumna zey powiedziec to moja wina >taki wiek< :lol:
daj jej czas niech sobie przemyśli czego chce bo wiesz czasami rko wystarcza zeby sie przekonać czy chce sie byc z jakaś osobą lub nie po to sa zwiazki zeby poznawac ludzi i żeby sie uczyc może nie jesteś tym jedynym może nie robisz czegoś czego ona by oczekiwała... nie wiem samą mnie czasami przeraża jakie dziwne pomysły rodzą sie w główce kobitki i to w dodatku 18-letniej
bądz cierpliwy.. mam jeszcze jedna propozycje ale nie znam tej panienki wiec nie wiem czy ci ja doradzac bo sa takie twarde sztuki ze trzeba udac rozpacz i wielkie załamanie żeby zrozumiały że jest głupia i źle postąpiła wiem to z autopsji ale każda kobitka jest inna
i to by było samobujstwo powiedziec ze to sie sprawdzi.. ehh.. :/
ale wieże w ciebi i nie przejmuj sie jej fochami za bardzo bo kobiety chciały by jasnowidza za faceta
zeby wiedział co chac i kiedy wiec sposób na kobiete to zrozumienie i cierpliwośc a jak przyjdzie juz taka opcja ze cie wasze rozstanie potrwa długo to... zadzwon 2 razy w odstepie kilku dni a potem po tygodniu a jak dalej tak bedzie to żuć txt "pamietej jak odłozysz słuchawke to juz nie zadzwonie" jak to jej nie ruszy to musisz zaszyc sie gdziesz i postarc zapomnieć
BĄDZ SILNY I STANOWCZY! DASZ RADE!!!