Witajcie. Jestem zupełnie nowy na forum, a więc będę wdzięczny za wyrozumiałość. Chciałbym podzielić się, zapytać o pewna kwestię. Otóż od nastoletniego wieku działa na mnie szczególnie pewien element damskiej garderoby - kozaki. Ogólnie każdy model, ale najbardziej ciemne, ze skóry. Oglądam się za nimi na ulicy ( o tym może będzie inny post), wyłapuję ich występowanie w filmach dla dorosłych. Mojej partnerce jeszcze o tym wprost nie powiedzialem, ale kilka razy podczas zwyklej rozmowy dałem do zrozumienia, że lubię je. Ale żeby była jasność: nie pragnę być zdominowany, nie pragnę kozaków lizać, ani być przez nie gnieciony. Jednak mimo wszystko posiadanie ich przez kobietę podczas stosunku doprowadziłoby mnie do prawdziwej ekstazy...
I tu chciałbym zadać pytanie, do Panów: ma ktoś tak?, Do Pań: czy zdajecie sobie sprawę, że kozakami możecie kusić mężczyzn? Czy to duży problem dla Was włożyć takie buty "do łózka"?
I tu chciałbym zadać pytanie, do Panów: ma ktoś tak?, Do Pań: czy zdajecie sobie sprawę, że kozakami możecie kusić mężczyzn? Czy to duży problem dla Was włożyć takie buty "do łózka"?