Nie ma sprawy, chętnie poznam towarzysza szczęścia A kiedy dokładnie będziesz, to może na "uroczystość" się załapiesz? Gosiek ma w sumie racje, poczekaj na jej kolejny ruch... :wink:
Gosiek napisał:Może ona już Cię kocha, tylko o tym nie wiesz...
P@weł napisał:Chciałbym w momencie spotkania znać moje odczucie i jej to powiedzieć ,że ją np.uwielbiam , kocham, że chcę z nią być, stworzyć wspaniały związek.
Gosiek napisał:Jeśli poczuje do Ciebie coś więcej i to powie, to będzie znak, że z dotychczasowym partnerem nie układa jej się idealnie i może ma ochotę spróbować stworzyć nowy związek z Tobą.
P@weł napisał:Hey Gosiek, Jeśli by się tak stało jak piszesz to byłoby naprawdę wspaniale. Ale wcale tak nie musi być . Jednak ja nie mam zamiaru rezygnować z takiej wspaniałej przyjaciółki jaką jest i chcę utrzymać nasz kontakt, bez względu na to jakie będa relacje między nami.... Ktoś taki jest mi potrzebny tak samo jak powietrze.... Rozmawiając czuje sie tak jakbyśmy znali sie nie od miesiąca , ale ileś lat...... Jest po prostu cudowna, wspaniała,
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
K | Czy jest tu jakaś pani z Lubina? | Ogłoszenia | 0 | |
Y | Czy jest taka perwersja? | Fetysze i perwersje | 20 | |
Y | Czy jest taka perwersja? | Fetysze i perwersje | 0 | |
Y | Mój partner za bardzo mnie podnieca - jest problem czy go nie ma? | Porady seksualne | 67 | |
A | Czy jest tu jakaś starsza pani? | Ogłoszenia | 6 |