• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy tabletki powiększające penisa są skuteczne?

anu

Cichy Podglądacz
No właśnie czytam, ze jest to skuteczne ale ciągle biję się z myślami czy spróbować czy nie. Kuracja nie jest tania. Niby są dobre opinie, ale jest też kilka kiepskich.

Rojek

Podrywacz
Saj, a jak długo stosowałeś kurację? Czy coś wiadomo a dalekobieżnych skutkach ubocznych? Podejrzewam, że to wszystko jest powiązane z terapią hormonalną a takie zmiany często występują po dłuższym okresie.
Jeśli działa tak jak mówisz, to jestem bardzo zaskoczony, dotychczas myślałem, że jest to jeden z tych internetowych mitów jak "gorące mamuśki w Twojej okolicy czekają na siebie, kliknij i sprawdź"

Mężczyzna

sajjanin86

Instruktor seksu
Powiem wam tak szczerze, kuracja nie jest tania - zakupiłem w promocyjnej cenie (data ważności była ok). Trwało to tak około miesiąc, półtora miesiąca ale przestałem je brać bo zaczął mnie boleć brzuch od picia energy drinków (taka mieszanka tabletek i dopalaczy w postaci tych napojów). Ogólnie teraz nie biorę ich ze względu na taki tryb pracy jaki mam (no i oczywiście energy drinki zawsze za free dostaje w pracy, zamiast kawy).
Nie wiem, jakie mogą być dalekobieżne skutki uboczne - w moim przypadku musiałem zaprzestać kuracji ze względu na takie napoje.
A jeżeli chodzi o inne tego typu efekty uboczne to mogę zaliczyć bolesne uczucie, gdy już kutas jest napompowany (ale mówię, że to też może być spowodowane taką mieszanką z takimi napojami, które ostatnio dużo spożywam). A gdy już ,,uspokoi się,, to mam uczucie, jakbym szybko pompował go jakąś pompką i szybko spuścił powietrze...

Dorman

Nowicjusz
Możesz sobie tak myśleć i latami, ale moim zdaniem po prostu najlepiej jest spróbować i przekonać sie na własnej skórze czy to działa czy nie. W sumie to sa jeszcze inne metody, ale próbowałem ćwiczeń wcześniej i nie pomagały.No a powiększania kwasem hialuronowym nawet nie brałem pod uwagę , tym bardziej operacji, szczególnie,ze operacja może Ci członka uszkodzić do konca życia. Tak, że już sobie nigdy nie podziubdziasz.

Halred

Erotoman
Możesz sobie tak myśleć i latami, ale moim zdaniem po prostu najlepiej jest spróbować i przekonać sie na własnej skórze czy to działa czy nie.

Dokładnie tak działa ten biznes, dajesz na rynek jakieś placebo i liczysz, że chociaż co dziesiąty tak pomyśli i odda sporą kasę za jakieś cukierki.

Dorman

Nowicjusz
Tak w skrócie to tabletki zawierają wiele substancji, które poprawiają przepływ krwi oraz działają pozytywnie na erekcję. Erekcje są mocniejsze i wieksze i dzięki temu o wiele bardizej powiekszają się ciała jamiste w penisie. Potem powiekszaja sie na stałe. Jednak jest jeden wymóg. Musisz brać penilarge codziennie 1-2 tabletki (ile sobie ustalisz) no i przez dłuższy czas. Nie oczekuj powiekszenia w pierwszym miesiącu bo się zawiedziesz. Na efekty trzeba tutaj trochę poczkać.

Mężczyzna

martb

Podrywacz
Proszę bardzo, przed i po:

Nie popełnijcie tylko mojego błędu, dokładnie czytajcie ulotkę, ja zamiast 1 tabletkę na 2 dni brałem dwie na dzień i efekt jak widać :(
oczywiście.... google-graphic mówi że to zdjęcie jest z 1997 roku, kraj pochodzenia Kanada, wykonane z Nicon-Lenz...
czyli ściemniasz... wprost kłamiesz....
wiesz że to oznacza że jak i przed tak i po "terapii" główka i "główka" nie zmieniła swojego rozmiaru ani o jote, a nawet widać regresję ....

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Halred

Erotoman
Tak w skrócie to tabletki zawierają wiele substancji, które poprawiają przepływ krwi oraz działają pozytywnie na erekcję. Erekcje są mocniejsze i wieksze i dzięki temu o wiele bardizej powiekszają się ciała jamiste w penisie. Potem powiekszaja sie na stałe. Jednak jest jeden wymóg. Musisz brać penilarge codziennie 1-2 tabletki (ile sobie ustalisz) no i przez dłuższy czas. Nie oczekuj powiekszenia w pierwszym miesiącu bo się zawiedziesz. Na efekty trzeba tutaj trochę poczkać.
Tylko co ma krew do wielkości? Czy jak w samochodzie zamiast 200kPa napompujesz 300 to z 17 cali zrobi się 20? :D Poza tym kawa podnosi ciśnienie, czemu wieloletni kawosze nie skarżą się na syndrom trzeciej nogi?
oczywiście.... google-graphic mówi że to zdjęcie jest z 1997 roku, kraj pochodzenia Kanada, wykonane z Nicon-Lenz...
czyli ściemniasz... wprost kłamiesz....
wiesz że to oznacza że jak i przed tak i po "terapii" główka i "główka" nie zmieniła swojego rozmiaru ani o jote, a nawet widać regresję ....
Dałeś się nabrać, oni chcą żebyś myślał że to fejk, google należy do nich tak jak cały dysk ziemii, mogą sobie zmieniać co chcą :) :D

Mężczyzna

martb

Podrywacz
nie dałem się nabrać... to zdjęcie już było ...
wtedy kiedy ja miałem internet w polandzie był jeszcze w sferze marzeń...
ściemniasz... po prostu, czyli kłamiesz.... a ja kłamców traktuje na jednym poziomie z xenofobami ...

Kontes

Cichy Podglądacz
Wszystko zależy od kilku rzeczy, pierwsza to samo źródło gdzie kupujesz takie tabletki, bo jeżeli jest ono dobre i sprawdzone to w efekcie same środki także okażą się skuteczne o czym sama się przekonałam, to dotyczy także feromonów :)

P1R3R0

Cichy Podglądacz
Tabletki

Panowie czy ktoś z was używał lub może wyrazić swoją opinie na temat tabletek typu BiggerSize, tu nie chodzi o kompleks lub problem malenkosci ale po prostu nigdy za wiele a kobieta szczesliwsza, czy to w ogole ma prawo działać i dziala?

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry