Możemy odpowiedzieć na takie banalne pytanie-bez drogiej, bolesnej i średnio bezpiecznej operacji nie da się. A wmawianie ludziom że jednak się da to kasa, kupa kasy z różnych tabletek maści czy kursów albo książek. Mylisz że gdyby była taka możliwość, to nadal średnia w europie to by było mniej niż 15cm?Moim jednak zdaniem to trochę skomplikowane. Przecież są ćwiczenia na powiększenie penisa. Niestety nie wiemy czy są skuteczne. Dziwne, że w tym wieku, dzisiaj, nie możemy odpowiedzieć sobie na jedno proste pytanie: czy można powiększyć dł.penisa? Gdyby tabletki i teorie były potwierdzone przez wiarygodne osoby to byłoby prościej. Niestety każdy mówi, że NIE DA SIĘ TEGO ZROBIĆ, ale nikt nie mówi DLACZEGO. A więc dlaczego, pytam, kapsułki nie zadziałają? Potrafi ktoś naukowo to wytłumaczyć?
Zrób zdjęcie i pokaż nam bo ci nie wierzeOd niedawna postanowiłem wypróbować Penilarge... tak z ciekawości i powiem, że jakoś szczególnej różnicy w powiększeniu cm nie zauważyłem... ale efekt (w moim przypadku) jest bardzo odczuwalny, bo mam wrażenie że jest bardzo hmm napompowany gdy mam wzwód.
Podobnie jak Dorman erekcja jest mocna i niespodziewana (miałem taki przypadek, gdy czekałem na przejściu dla pieszych... czekam na zielone światło, a tu nagle boom twardy jak skała). Nie było to żenujące, bo miałem na sobie luźne spodnie