Mogę tylko potwierdzićLubią? Kochają![]()

Mogę tylko potwierdzićLubią? Kochają![]()
A młodsi uwielbiają starsze od siebieLubią? Kochają![]()
Jak zgrabna zadbana to chyba w każdym wieku kobiety są apetyczneSkoro mam 48 lat to muszę szukać w wieku lat 60 ??![]()
A ona nie chciała więcej, nie nalegała?Kochają...
Miałem kiedyś taki romans w wieku 22lat z Panią z mojego osiedla 41lat, super milfik.
Mąż wyjeżdzał w trasy po europie ciężarówką, a ona miła ciągle mało to była moja 3 kobieta a na tamten czas nauczyła sporo...
Po czasie powiedziała mi, że zawsze miała na mnie oko i było to jej fantazją.
Wspaniały czas, dziecko miała jedno więc była ciasna szczupła młody już na studiach.
Akcje TOP, po roku czasu przestaliśmy bo znalazłem dziewczynę ale chętnie wracam do tamtych wspomnień.
Zapraszam priv akurat ja mlody i chętny moge pokazac jak się bawięFantazja z młodszym? Oczywiscie. Tak samo jak moj facet ma fantazje z mlodszymi. Jesteśmu 40+ a jak mu trzepie do dziewczyn 20+ to jest to chwilka. I ja też nie jestem gorsza. Tak jak i moja fantazja o kolegach syna. Wszystkim postawić pałki? Starsza o 25 lat pani? Czemu nie. A raz zobaczyć jak 18 latkowie trzepią koniki do mnie a nie do koleżanki? Już jestem mokra. Takich trzech 18-latków z kutaskami na sztorc. I ja w środku w szpilkach, mini zakrywające pośladki i bluzce z dekoltem do pasa. Zrobiłabym tak, że w minutę wszyscy spuściliby się na włosy, buzię i twarz... A pote, wróciłabym do męża i ręka zwaliła mu poraz kolejny do Roxie.... Opowiadając jakie mam powodzenie u młodzieży
To ja raczej nie dla ciebie, rocznik 1977 .Fantazja z młodszym? Oczywiscie. Tak samo jak moj facet ma fantazje z mlodszymi. Jesteśmu 40+ a jak mu trzepie do dziewczyn 20+ to jest to chwilka. I ja też nie jestem gorsza. Tak jak i moja fantazja o kolegach syna. Wszystkim postawić pałki? Starsza o 25 lat pani? Czemu nie. A raz zobaczyć jak 18 latkowie trzepią koniki do mnie a nie do koleżanki? Już jestem mokra. Takich trzech 18-latków z kutaskami na sztorc. I ja w środku w szpilkach, mini zakrywające pośladki i bluzce z dekoltem do pasa. Zrobiłabym tak, że w minutę wszyscy spuściliby się na włosy, buzię i twarz... A pote, wróciłabym do męża i ręka zwaliła mu poraz kolejny do Roxie.... Opowiadając jakie mam powodzenie u młodzieży
Oczywiście że kochamy wasze ciałaLubią? Kochają![]()
też się zdarzaA to możesz się zdziwić
Ja do koleżanki jeździłem na wieś - mówiła że ją poduczam pracy na komputerze
Raz była taka akcja że prawie nas nakryła jej siostra i przyszła z laptopem, bo jej tam coś nie działa...
Koniec końców komputer uzdrowiłem ale kto wie jak by to się potoczyło, jakby do nas przyszła te 10 minut później