• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy starsze kobiety lubią młodszych?

Mężczyzna

Beerg

Cichy Podglądacz
Kochają...
Miałem kiedyś taki romans w wieku 22lat z Panią z mojego osiedla 41lat, super milfik.
Mąż wyjeżdzał w trasy po europie ciężarówką, a ona miła ciągle mało to była moja 3 kobieta na tamten czas nauczyła sporo...
Po czasie powiedziała mi, że zawsze miała na mnie oko i było to jej fantazją.
Wspaniały czas, dziecko miała jedno więc była ciasna szczupła młody już na studiach.
Akcje TOP, po roku czasu przestaliśmy bo znalazłem dziewczynę ale chętnie wracam do tamtych wspomnień.

Mężczyzna

Fellatio1

Podrywacz
Kochają...
Miałem kiedyś taki romans w wieku 22lat z Panią z mojego osiedla 41lat, super milfik.
Mąż wyjeżdzał w trasy po europie ciężarówką, a ona miła ciągle mało to była moja 3 kobieta a na tamten czas nauczyła sporo...
Po czasie powiedziała mi, że zawsze miała na mnie oko i było to jej fantazją.
Wspaniały czas, dziecko miała jedno więc była ciasna szczupła młody już na studiach.
Akcje TOP, po roku czasu przestaliśmy bo znalazłem dziewczynę ale chętnie wracam do tamtych wspomnień.
A ona nie chciała więcej, nie nalegała?

Mężczyzna

Beerg

Cichy Podglądacz
Chciała oczywiście, że chciała ja byłem w gazie wysoki przystojny 6-pak na brzuchu duży penis wszystko jej pasowało :)
Mąż gościu z brzuchem kierowca, dobrze zarabiał utrzymywał ją ona gdzieś w sklepie pracowała.
Musiałem zrobić to pewnym sposobem, który był skuteczny i tak to zakończyliśmy.
Widujemy się do dziś gdzieś na mieście, ale ona jest już pod 50tke i trochę sie zepsuła ale w tamtym momencie była mega ;)
Mówimy sobie cześć coś pogadamy itd. Próbowała się jeszcze kontaktować ale już nie chciałem dalej nie pociągała mnie.