Po przekroczeniu tej granicy wiekowej, wiele kobiet staje się bardzo otwartych seksualnie, praktyki czy też zabawy które dotychczas nie były w kręgu ich zainteresowania naglę zaczęły być ogromnie podniecające. Odczułaś na sobie podobne zjawisko ?
Po przekroczeniu tej granicy wiekowej, wiele kobiet staje się bardzo otwartych seksualnie, praktyki czy też zabawy które dotychczas nie były w kręgu ich zainteresowania naglę zaczęły być ogromnie podniecające. Odczułaś na sobie podobne zjawisko ?
Nawet dziś komuś o tym pisałam, u mnie to nie jest jakaś granica, ja po prostu staję się coraz bardziej chętna, dzika i trochę nieobliczalna. Zaczynam się o siebie bać i liczę, że to trochę wyhamuje
Nawet dziś komuś o tym pisałam, u mnie to nie jest jakaś granica, ja po prostu staję się coraz bardziej chętna, dzika i trochę nieobliczalna. Zaczynam się o siebie bać i liczę, że to trochę wyhamuje
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.