• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy przyłapał was ktoś kiedy na masturbacji albo nago

Mężczyzna

jacek1987

Biegły Uwodziciel
Moja partnerka przyłapała mnie w zeszłym tygodniu. Niestety zamiast rzucić się na mnie celem ostrego seksu po prostu wyszła mówiąc "o, przepraszam".

Kobieta

TylkoMy

Podrywacz
Wczoraj.
Po pracy pojechałam do galerii gdzie na spotkaniu był mój mąż. Czekałam na parkingu. W pewnym momencie dostałam od niego SMS bym podwinęła spódniczkę i zaczęła się pieścić. Gdy to robiłam w pewnym momencie do samochodu obok podeszła kobietą w zbliżonym do mojego wieku. Nie przerwałam swojej zabawny. Uśmiechnęłam się do niej, a ona to odwzajemniła. Zbliżyła się do moich drzwi. Myślałam, że chce mnie zasłonić, ale ona rozpięła sobie spodnie i wsunęła tam dłoń. Też to robiła. Podnieciło mnie to jeszcze bardziej. Szczytowałam pierwsza. Uśmiech, uśmiech. Wymiana kilku zdań między sobą. Wymieniłyśmy się nr telefonów.

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Lata temu ówczesna partnerka. Wyszła do pracy jak zwykle, jednak czegoś zapomniała i wróciła się. Widząc mnie z pędzlem w ręce nie była zadowolona, zwłaszcza, że w tamtym okresie chciała na mnie pewne rzeczy wymóc brakiem seksu. Wielce oburzona była, że zaspokajam się zamiast przyjść posłusznie, przeprosić i błagać o dostęp do cipki.

A nago, wielokrotnie przed/w/po saunie, czasem pod prysznicem na siłowni

Mężczyzna

jakub915

Seks Praktykant
Czyli nie miała ochoty pooglądać własnego faceta, jak robi sobie dobrze? Dziwne.
To było dawno, mieliśmy gdzieś 20-23 lata. Zupełnie co innego w głowie niż teraz, gdy człowiek ma bardziej na względzie rozwiązanie konfliktu, a nie upieranie się przy swojej racji... Zresztą obecna partnerka też ma większe doświadczenie życiowe i nie odwalamy takich dziecinad, a i otwarcie na seks w parze czy solo jest dużo większe.

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Żeby to tylko raz tak się zdarzo że zostałem przyłapany nago akurat to bardzo często mi się zdarza w okresie letnim , jak opalam się nago nad rzeką co prawda jest to dość mało uczęszczane miejsce jednak za każdym razem kiedy się opalam ktoś przechodzi obok i to dosłownie bo jedyna możliwość żeby iść dalej jest przejście jakieś maksymalnie pół metra obok więc wtedy każdy kto mnie mija widzi wszystko bardzo dokładnie. Jeśli chodzi o masturbacje to zdążyło się między innymi kilka razy właśnie nad rzeką był też basen przebieralnia w sklepie i jeszcze kilka innych miejscach. Ale nie miałem nigdy z tym żadne problemu ze właśnie w momencie opalania byłem widziany cały goły czy w trakcie masturbacji. Dlatego że nie ma problemu z nagością i moim ciałem tym jak wygląda mój penis w spoczynku gdzie jest mały nie krępuje mnie to w żaden sposób dlatego że jestem zadowolony z tego jak prezentuje się w spoczynku nie wspominając już o pełnej erekcji

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Cortez2000

Biegły Uwodziciel
Matka kolegi

Rano po melanżu brałem prysznic, byłem na chacie ja i kumpel, to było u kolegi w domu, miał wolną chatę bo matka wyjechała na weekend z jakimś tam facetem z którym w tamtym czasie się spotykała.
Kumpel wyszedł do sklepu, a ja w tym czasie brałem prysznic. Jak skończyłem to wyszedłem spod prysznica i się wycieram ręcznikiem, nagle słyszę jak sie otwierają drzwi do domu, myślałem że to kumpel wrócił.
Wycieram się ręcznikiem, jestem nagi a tu nagle otwierają się drzwi od łazienki i wchodzi matka kolegi.
Ja kompletnie nagi a ona chyba w szoku była bo stanęła i nic się nie odzywa tylko patrzy się na mnie, po chwili zaczyna mnie przepraszać i mówi że nie wiedziała że ktoś jest w łazience, a ja mówię do niej że nic się nie stało, nie próbowałem się nawet zakryć ręcznikiem tylko stałem nagi z fiutem na wierchu.
Wyszła z łazienki, ale po chwili zapukała do drzwi, ja zawiązałem ręcznik na moim pasie i powiedziałem że proszę wejść, ona weszła i mówi do mnie że zapomniała mi powiedzieć żebym mokry ręcznik wrzucił do kosza na brudne rzeczy, a ja w tym momencie bez słowa ściągnąłem z siebie ręcznik i znowu stanąłem przed nią kompletnie nago, zapytałem się jej gdzie ten kosz na brudne rzeczy, a ona stała uśmiechnięta i wskazała na niego palcem, a ja zrobiłem to co mi kazała i wrzuciłem tam ręcznik, po tym matka kolegi wyszła z łazienki