• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy przyłapał was ktoś kiedy na masturbacji albo nago

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Wczoraj.
Po pracy pojechałam do galerii gdzie na spotkaniu był mój mąż. Czekałam na parkingu. W pewnym momencie dostałam od niego SMS bym podwinęła spódniczkę i zaczęła się pieścić. Gdy to robiłam w pewnym momencie do samochodu obok podeszła kobietą w zbliżonym do mojego wieku. Nie przerwałam swojej zabawny. Uśmiechnęłam się do niej, a ona to odwzajemniła. Zbliżyła się do moich drzwi. Myślałam, że chce mnie zasłonić, ale ona rozpięła sobie spodnie i wsunęła tam dłoń. Też to robiła. Podnieciło mnie to jeszcze bardziej. Szczytowałam pierwsza. Uśmiech, uśmiech. Wymiana kilku zdań między sobą. Wymieniłyśmy się nr telefonów.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Lata temu ówczesna partnerka. Wyszła do pracy jak zwykle, jednak czegoś zapomniała i wróciła się. Widząc mnie z pędzlem w ręce nie była zadowolona, zwłaszcza, że w tamtym okresie chciała na mnie pewne rzeczy wymóc brakiem seksu. Wielce oburzona była, że zaspokajam się zamiast przyjść posłusznie, przeprosić i błagać o dostęp do cipki.

A nago, wielokrotnie przed/w/po saunie, czasem pod prysznicem na siłowni

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Czyli nie miała ochoty pooglądać własnego faceta, jak robi sobie dobrze? Dziwne.
To było dawno, mieliśmy gdzieś 20-23 lata. Zupełnie co innego w głowie niż teraz, gdy człowiek ma bardziej na względzie rozwiązanie konfliktu, a nie upieranie się przy swojej racji... Zresztą obecna partnerka też ma większe doświadczenie życiowe i nie odwalamy takich dziecinad, a i otwarcie na seks w parze czy solo jest dużo większe.

Mężczyzna

Siwy1945

Podrywacz
Żeby to tylko raz tak się zdarzo że zostałem przyłapany nago akurat to bardzo często mi się zdarza w okresie letnim , jak opalam się nago nad rzeką co prawda jest to dość mało uczęszczane miejsce jednak za każdym razem kiedy się opalam ktoś przechodzi obok i to dosłownie bo jedyna możliwość żeby iść dalej jest przejście jakieś maksymalnie pół metra obok więc wtedy każdy kto mnie mija widzi wszystko bardzo dokładnie. Jeśli chodzi o masturbacje to zdążyło się między innymi kilka razy właśnie nad rzeką był też basen przebieralnia w sklepie i jeszcze kilka innych miejscach. Ale nie miałem nigdy z tym żadne problemu ze właśnie w momencie opalania byłem widziany cały goły czy w trakcie masturbacji. Dlatego że nie ma problemu z nagością i moim ciałem tym jak wygląda mój penis w spoczynku gdzie jest mały nie krępuje mnie to w żaden sposób dlatego że jestem zadowolony z tego jak prezentuje się w spoczynku nie wspominając już o pełnej erekcji

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Matka kolegi

Rano po melanżu brałem prysznic, byłem na chacie ja i kumpel, to było u kolegi w domu, miał wolną chatę bo matka wyjechała na weekend z jakimś tam facetem z którym w tamtym czasie się spotykała.
Kumpel wyszedł do sklepu, a ja w tym czasie brałem prysznic. Jak skończyłem to wyszedłem spod prysznica i się wycieram ręcznikiem, nagle słyszę jak sie otwierają drzwi do domu, myślałem że to kumpel wrócił.
Wycieram się ręcznikiem, jestem nagi a tu nagle otwierają się drzwi od łazienki i wchodzi matka kolegi.
Ja kompletnie nagi a ona chyba w szoku była bo stanęła i nic się nie odzywa tylko patrzy się na mnie, po chwili zaczyna mnie przepraszać i mówi że nie wiedziała że ktoś jest w łazience, a ja mówię do niej że nic się nie stało, nie próbowałem się nawet zakryć ręcznikiem tylko stałem nagi z fiutem na wierchu.
Wyszła z łazienki, ale po chwili zapukała do drzwi, ja zawiązałem ręcznik na moim pasie i powiedziałem że proszę wejść, ona weszła i mówi do mnie że zapomniała mi powiedzieć żebym mokry ręcznik wrzucił do kosza na brudne rzeczy, a ja w tym momencie bez słowa ściągnąłem z siebie ręcznik i znowu stanąłem przed nią kompletnie nago, zapytałem się jej gdzie ten kosz na brudne rzeczy, a ona stała uśmiechnięta i wskazała na niego palcem, a ja zrobiłem to co mi kazała i wrzuciłem tam ręcznik, po tym matka kolegi wyszła z łazienki