• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy przyłapał was ktoś kiedy na masturbacji albo nago

Mężczyzna

Krasnoludek924

Nowicjusz
Na masturbacji przyłapała mnie kiedyś teściowa, no i przy okazji nago, bo ubrany nie byłem. Na golasa też mnie czasami ktoś przyłapie jak wyjeżdżam na wakacje i wyjdę na balkon po ręcznik albo coś. Kiedyś też na basenie w szatni kooedukacyjnej nie zamknąłem drzwi od kabiny i weszła jedna pani. Sporo miałem takich sytuacji, ale wszystkich już nie spamiętam.

Mężczyzna

Cortez2000

Erotoman
Zostałem na noc u znajomych po popijawie, obudziłem się nad ranem bo musiałem skorzystać z ubikacji i zrobić tak zwaną kac kupę :ROFLMAO: siedziałem na kiblu ale zapomniałem zamknąć drzwi i weszła do łazienki taka jedna koleżanka, a ja siedziałem na tronie z opuszczonymi spodniami i do tego miałem poranny wzwód :ROFLMAO:

Mężczyzna

Krasnoludek924

Nowicjusz
Zostałem na noc u znajomych po popijawie, obudziłem się nad ranem bo musiałem skorzystać z ubikacji i zrobić tak zwaną kac kupę :ROFLMAO: siedziałem na kiblu ale zapomniałem zamknąć drzwi i weszła do łazienki taka jedna koleżanka, a ja siedziałem na tronie z opuszczonymi spodniami i do tego miałem poranny wzwód :ROFLMAO:
Raczej mało fajne przyłapanie podczas kupy :p