Poleciłaś mu tę książkę?szybko dochodził i mnie to denerwowało
Mogę wysłać ci zdjęcia swojego kutasa i tyleczkaJa w sytacji jak bym zobaczyła nagiego faceta mam jedno w głowie ochotę żeby klepnac go w tyłek ot takie zboczenie choć właśnie sobie uświadomiłam ze dawno nagiego faceta nie widziałam
Może podesłać ci swoje nagie zdjęcia bez zobowiązań dla czystej przyjemnościJa w sytacji jak bym zobaczyła nagiego faceta mam jedno w głowie ochotę żeby klepnac go w tyłek ot takie zboczenie choć właśnie sobie uświadomiłam ze dawno nagiego faceta nie widziałam
Znajdziesz moje nagie zdjęcia na fotosik pl zdjęcia erotyczneMoże podesłać ci swoje nagie zdjęcia bez zobowiązań dla czystej przyjemności
nie, dziękujęMoże podesłać ci swoje nagie zdjęcia bez zobowiązań dla czystej przyjemności
Wysyłam tylko tym którzy sobie tego życzą a co ty robisz na sex forumnie, dziękuję
Widzę nic nie zrozumiałeś z mojej wypowiedzi ale wciskać zdjęcia lubisz.
1. to już jest off topic a ja nie lubie podpadać moderatorowiWysyłam tylko tym którzy sobie tego życzą a co ty robisz na sex forum
Ale można zawsze zawrzeć jakieś nowe relacje z nieznajomym1. to już jest off topic a ja nie lubie podpadać moderatorowi
2. to że jestem na seks forum nie oznacza że szukam seks partnera czy liczę na wymianę fotek
już zawarłam, wystarczy miAle można zawsze zawrzeć jakieś nowe relacje z nieznajomym
Nowe relacje zawiera się z kimś, kto zainteresuje nas swoją osobą i wyda się kimś ciekawym i wartym poznania. Kimś, kto coś sobą reprezentuje. A nie zapatrzonym w siebie płytkim, natarczywym i monotematycznym dupkiem, który interesuje się tylko epatowaniem własną golizną wśród innych, nieznajomych z sieci. I nawet nie zdobędzie się na żadne miłe słowa, np. komplement, w odniesieniu do osoby, którą podobno chciałby poznać i nawiązać z nią nowe relacje.zawsze zawrzeć jakieś nowe relacje z nieznajomym
Gdybyś przejrzał więcej działów i tematów, to wiedziałbyś, że ludzka seksualność to nie tylko oglądanie czyjejś golizny, a na forum o tematyce seksualnej/erotycznej można np. wymieniać doświadczenie, prosić o sugestie/porady, i ogólnie dowiedzieć się czegoś nowego.a co ty robisz na sex forum
Ja mogę ci pokazać jak to robięA mnie szalenie podnieca widok masturbującego się faceta
Zaraz dodam dla ciebie zdjęcia w galerie erotyczne meszczyzn na hot jpgJa w sytacji jak bym zobaczyła nagiego faceta mam jedno w głowie ochotę żeby klepnac go w tyłek ot takie zboczenie choć właśnie sobie uświadomiłam ze dawno nagiego faceta nie widziałam
Cześć może chciałabyś zobaczyć jakieś moje fotki Myślę że ci się spodobaJa w sytacji jak bym zobaczyła nagiego faceta mam jedno w głowie ochotę żeby klepnac go w tyłek ot takie zboczenie choć właśnie sobie uświadomiłam ze dawno nagiego faceta nie widziałam
Hot jpg lub fotosik pl tam znajdziesz moje nagie fotkiJa w sytacji jak bym zobaczyła nagiego faceta mam jedno w głowie ochotę żeby klepnac go w tyłek ot takie zboczenie choć właśnie sobie uświadomiłam ze dawno nagiego faceta nie widziałam
Rozpoczęty przez | Tytuł | Forum | Odp | Data |
---|---|---|---|---|
S | Pytanie do pań-czy podnieca Was to ? | Seks | 6 | |
L | Czy wąchanie kobiecej bielizny Was podnieca? | Fetysze i perwersje | 214 | |
Y | Mój partner za bardzo mnie podnieca - jest problem czy go nie ma? | Porady seksualne | 69 | |
P | Czy zdrada podnieca? | Seks | 102 | |
H | Owłosiony tors - podnieca czy odrzuca ? | Fetysze i perwersje | 10 |