• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy podglądacie

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Czy podglądacie sąsiadów i sąsiadki w pracy lub w domu Mam na myśli czy będąc w pracy da się wyczuć kiedy dana kobieta lub facet myśli o sexie ?
Do doprecyzowania dodam że np jesteście gdzieś obok i spostrzegliście nietypowe zachowania. Widzieliście takie zachowania ?? Zdarzają wam się jakieś dziwne lub ciekawe akcje ??

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Jak siedzi nieruchomo z wzrokiem wbitym w jeden punkt, którym są najczęściej cycki koleżanki, a z kącika leci mu ślina, to można z dużą dozą prawdopodobieństwa stwierdzić, że fantazjuje.
Jasne bardzo ciekawe są te zachowania ludzkie kiedy ludzie odlatują myślami dziewczyny bawią się włosami lub pocierają dłonią o uda lub fajnie bawią się kosmykiem włosów

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Czy podglądacie sąsiadów i sąsiadki w pracy lub w domu Mam na myśli czy będąc w pracy da się wyczuć kiedy dana kobieta lub facet myśli o sexie ?
Do doprecyzowania dodam że np jesteście gdzieś obok i spostrzegliście nietypowe zachowania. Widzieliście takie zachowania ?? Zdarzają wam się jakieś dziwne lub ciekawe akcje ??
Jeśli chodzi o facetów, to jeśli oddycha, to na pewno myśli o seksie.

Kobieta

Aga DP

Seks Praktykant
U mnie odwrotnie,to ja jestem podglądana

Mężczyzna

Jedenon

Biegły Uwodziciel
Zaproś sąsiada posadź w fotelu a Ty z kochankiem dzialaj
43348191.gif
32603572.gif
32603662.gif