• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy po orgazmie kobieta ma ochotę na następny orgazm?

Status
Zamknięty.

Koszałek Opałek

Biegły Uwodziciel
lol nie wierzę, że ma 10 w ciągu 20 minut :lol: bajdurzysz albo jej się WYDAJE, że ma orgazm i mówi, że niby to on bo tak naprawdę to orgazm składa się z kilku hmm... poziomów a czy była naprawdę na szczycie to cholera wie. A i jeszcze takie pytanie: jak ona to liczy? Siedzi, Ty ją pieścisz i sprawdza kiedy ich doznaje bo jeżeli tak, to widać słabo się starasz, że ma ich dużo i na tyle samokontroli aby liczyć ile ich było :p . W moim przypadku jest czasami tak, że muszę przytrzymać swoją partnerkę, bo się cholera jedna odsuwa :p (w pozycji na pieska :D )

shizofrenik

Seks Praktykant
nie to ja licze ona nie jest w stanie przeważniehmm mogę się pomylić ale naprawde niema z tym problemów i dobrze nam z tym... tylko to czasem jest kłopotliwe hehe bo ja mam jeszcze hoho i jeszcze trochę a Ona prosi abym kończył szybciej bo kolejnego niewytrzyma...

Edeq

Podrywacz
Coniektórym z was zazdroszczę tego, że wasza dziewczyna może tyle razy. Ja jak raz ją doprowadzę, to jest sukces. I tylko za pomoca języka (po łechtaczce) mi się to udaje (z lekką pomocą palców dopochwowo). Po takim orgaźmie odsuwa moją głowę, bo ją drażni dotyk. Ale to trwa max. 3 minuty i potem mógłbym dalej. Wtedy też często dopiero zaczynamy się kochać. I robimy to tak długo, aż ja dojdę, bo na jej orgazm pochwowy nie mam co liczyć... :?

Inżynier

Biegły Uwodziciel
Muszę się pochwalić, że po paru próbach udało mi się doprowadić moją Ukochaną za pomocą języka i teraz nie ma z tym problemu. Zazwyczaj po jednym szczytowaniu chce poczekać około 3-4 min. i od nowa i tak 2-4 razy. Zaraz po orgazmie nie ma najmniejszej ochoty, lecz po chwili pragnie kontynuacji. :)

Wiola

Cichy Podglądacz
Moje orgazmy są bardzo silne-zarówno łechtaczkowy jak i pochwowy. Ale faktycznie po nich trzeba paru minut, żeby odpocząć i zacząc od nowa :) Czasami można kilka razy,czasami tylko raz :( Zależy od dnia, samopoczucia i czy jesteś na tym skupiona czy nie. Jeżeli nie-nie osiągniesz żadnego orgazmu...

Angel777

Cichy Podglądacz
shizofrenik napisał:
nie to ja licze ona nie jest w stanie przeważniehmm mogę się pomylić ale naprawde niema z tym problemów i dobrze nam z tym... tylko to czasem jest kłopotliwe hehe bo ja mam jeszcze hoho i jeszcze trochę a Ona prosi abym kończył szybciej bo kolejnego niewytrzyma...

Niechce nikogo urazic ale wydaje mi sie raczej ze liczysz kazdy skurcz pochwy a nie orgazm chyba ze uwazasz ze to orgazm to co innego ... /no comments/

Status
Zamknięty.