Wy piszecie o sytuacjach internetowych ? Greg mnie zmyli bo napisał ze "uslyszał". Marcin wino było za dobre i korba weszła.Haha... Dziwniej? Co zrobiła?
- ciągły kontakt wzrokowy i uśmiech z jej strony
Zapewne myśli o kimś innym , byc moze kims kto był .- zawieszenie systemu, mówisz coś do niej a ona, jako, że już buja w obłokach, odpowiada z opóźnieniem, nie na temat, albo wogóle, jest generalnie rozkojarzona
Własnie taka rada dla młodszych kolegów, jak zapraszacie dziewczyne do retauaracji nie zajmujcie miejsca z naprzeciwka te obok jest lepsze Lenka wie co pisze. Pozniej sobie mysla ze od nich uciekacie.- skracanie przez nią dystansu, np.beceremonialne, bardzo długie patrzenie w oczy, chęć przytulania, wymuszanie dotyku, skracanie odległości fizycznej gdy stoicie lub siedzicie obok siebie
Jak przecieka jej stanik to zapewne ma laktacje, nie cieszcie sie za bardzo- objawy bieliźniane, podczas zapoznawczej gatki robi się zwyczajnie mokro, to już jest 100% objaw, że przeszedłeś przez sitoale do tej wiedzy ma tylko ona dostęp.
No i dobrze, w dobie metoo zbytnia napastliwość może być źle odebrana. Prosimy o jasne sygnały. Najlepiej od razu zgodę na piśmie.Już wiele razy wyszło mi, że facetom trzeba prosto z mostu, za pasek od spodni i do jaskini![]()
Na 100% chciała się ruchać. Mam nadzieję, że wykorzystałeś sytuację.Kochani,
Jak dobrze wiemy, kobiety często dają dyskretne znaki, nam, facetom, że chcą się ruchać.
Mam tutaj pytanie.
Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.
Czy ona pragnie mojego kutasa?
Co to może oznaczać?
Proszę o szybką pomoc.
Jakie inne znaki dajecie dziewczyny?
Nieeee. Ja potrzebuję bardziej dosłowny przekaz. Tutaj myślałem, że po prostu chciała mi na szybko pokazać klapki, ale nie zdążyła się ubraćNa 100% chciała się ruchać. Mam nadzieję, że wykorzystałeś sytuację.
I Ona cały czas te same laćki nosi? 15 miesięcyNieeee. Ja potrzebuję bardziej dosłowny przekaz. Tutaj myślałem, że po prostu chciała mi na szybko pokazać klapki, ale nie zdążyła się ubrać![]()
Też bym pomyślał, że chce się (teraz dorzucę język młodzieży) ,,flexować” nowymi klapkami.Nieeee. Ja potrzebuję bardziej dosłowny przekaz. Tutaj myślałem, że po prostu chciała mi na szybko pokazać klapki, ale nie zdążyła się ubrać![]()
Nie wiem, straciłem łączność z bazą.I Ona cały czas te same laćki nosi? 15 miesięcy?
To było młodzieżowe słowo, ale 10 lat temuTeż bym pomyślał, że chce się (teraz dorzucę język młodzieży) ,,flexować” nowymi klapkami.
Pewnie typowa nimfomanka jakich wiele.Kochani,
Jak dobrze wiemy, kobiety często dają dyskretne znaki, nam, facetom, że chcą się ruchać.
Mam tutaj pytanie.
Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.
Co to może oznaczać?
Proszę o szybką pomoc.
Brzydko o niej napisałeś terazPewnie typowa nimfomanka jakich wiele.
Ależ skąd? Ona buduje atmosferę bliskości w celu zbudowania trwałego związku uczuciowego. Jak to u kobiet bywaCzyli jeśli szwagierka która się rozwodzi skraca dystans, niby przypadkiem dotyka mojej dłoni i przytrzymuje wzrok to chce sobie ze mną przespać?![]()
Tak.Czyli jeśli szwagierka która się rozwodzi skraca dystans, niby przypadkiem dotyka mojej dłoni i przytrzymuje wzrok to chce sobie ze mną przespać?![]()
Pokaż zdjęcie jakie dostałeś to ocenimyKochani,
Mam tutaj pytanie.
Co to może oznaczać?
Proszę o szybką pomoc.
Nie robię takich rzeczy, nudesy które dostaje są u mnie bezpiecznePokaż zdjęcie jakie dostałeś to ocenimy![]()