Witaj na forum erotycznym SexForum.pl
Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.
Nie zawsze daja dyskretne znaki nie raz pytaja sie "zgadnij jakie mam majtki " ??
ale to chyba jak przegapiasz inne sygnaly. takze jak cos przegapiles cos wczesniej to nie martw sie pozniej dostaniesz i tak mocniejszy sygnal.
Bosz, wy to czasem mnie załamujecie, czasem wam się mówi wprost, a wy ni chuja, w sumie nawet dosłownie trzeba wziąć za chuja i tyle, tylko no jak przez internet?
Bosz, wy to czasem mnie załamujecie, czasem wam się mówi wprost, a wy nie chuja, w sumie nawet dosłownie trzeba wziąć za chuja i tyle, tylko no jak przez internet?
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.