• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Czy ona chce się ze mną ruchać? (Znaki od kobiet)

adamoginski

Erotoman
Kochani,

Jak dobrze wiemy, kobiety często dają dyskretne znaki, nam, facetom, że chcą się ruchać.

Mam tutaj pytanie.
Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.

Czy ona pragnie mojego kutasa?
Co to może oznaczać?
Proszę o szybką pomoc.

Jakie inne znaki dajecie dziewczyny?

Mężczyzna

edging 1

Podrywacz
Kochani,

Jak dobrze wiemy, kobiety często dają dyskretne znaki, nam, facetom, że chcą się ruchać.

Mam tutaj pytanie.
Dostałem zdjęcie od jednej laski. Jest w samych klapkach i majtkach. Takie klasyczne mirror selfie. Mega hot.

Czy ona pragnie mojego kutasa?
Co to może oznaczać?
Proszę o szybką pomoc.

Jakie inne znaki dajecie dziewczyny?
Może tylko lubi fotki wysyłałać

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Chłopak onlyfansa wykupił i się podniecił.
Ej ziomek, chłopak zadał normalne pytanie. Nie wiem skąd wziąłeś ten pomysł z onlyfansem.

Co do zdjęcia to myślę, że ma ochotę Ci obciągnąć z finałem w gardle. Jednak te klapki mnie niepokoją. Jeśli to brzydkie klapki, to jej napisz ,, przez te klapki nie mogę dojść"

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Klapki 10/10. Dzięki za opinie
Świat damsko męskich znaków jest tak zawoalowany, że sama też się nie odnajduję.
Umówiłam się z facetem na kawę, a skończyłam zerżnięta i szczęśliwa, nie będąca w stanie ustać na nogach. Dlatego ja sama próbuję to jeszcze rozwikłać. Słownik by się przydał.
Przejdźmy więc do rzeczonych klapsonów, może to znak, że chce się ruchać, ale po przyjacielsku? Wiesz, na zasadzie - obciągnę Ci paszczą, nie sercem?