• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mężczyźni są łatwi?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Tak. Podziwiam tylko, jak oni to potrafią akrobatycznie nieraz rozegrać, że na przykład niektorzy robią pełno świnskich akcji z innymi typami, a jednoczesnie udają hetero i tak dalej xD

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Cos Cie dotknęło? Czujesz sie za bardzo hetero na ten zarzut? A czemu w takim razie bierzesz go do siebie? Oj biedny...

Sliczny mangowy chłopczyk, ale ta herbatka to lura xd

Mężczyzna

obserwator_4

Nowicjusz
To naprawdę zależy od osób zarówno od mężczyzny jak i kobiety. Na pewno osoba zajmująca się badaniami naukowymi podzieliłaby określoną grupę na wiele podgrup i dopiero wśród nich wyszłyby jako takie wyniki.
Ja osobiście, kilka razy odmówiłem seksu dziewczynom/kobietom z różnych powodów. Miałem też kilka epizodów ONS, gdzie jeden z nich rozpoczął kilkumiesięczny związek.
O sobie mogę powiedzieć, że nie byłem łatwy :) Musiała pojawić jakaś chemia, żebym mógł z kimś pójść od razu do łóżka.
Gdy byłem bardzo młody jeden starszy facet powiedział mi... pamiętaj! Ruchaj wszystko, co nie spierdala na drzewo :) A ja mu na to - Panie Jurku, przecież tak nie można! :)

Kobieta

missprostitute

Cichy Podglądacz
Są ekstremalnie łatwi i są totalnie niedostępni (i często to mogą być te same osoby) - dotyczy to zarówno kobiet, jak i facetów.
Wiadomo, że w środowisku aplikacji randkowych czy forów o seksie jest zdecydowany przechył w stronę ludzi otwartych seksualnie, ale czy to coś złego? Dopóki nikt nikogo do niczego nie zmusza, jest to ok.

Z moich doświadczeń wynika, że romantycznego faceta na materiał do związku znaleźć trudniej, niż chłopa do łóżka, ale ten chłop do łóżka może się okazać super materiałem na związek i taka droga też jest spoko.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Czy mężczyźni są łatwi? Wszystko zależy od nich samych, jacy są, jaki mają charakter i przede wszystkim, co przeszli w życiu.

Jeśli mają w życiu szczęściem, że im wszystko sprzyja osiągają wszystko łatwo, szybko i bez problemów, to mają pewność siebie, sądząc, że cały świat jest dla nich niczego się bojąc to faktycznie są łatwi i ulegli na kobiety, które im prawią komplementy/ bajerują ich.

W przypadku kiedy facet jest uprzedzony jak ja, że całe życie ma pod górkę normalnie pod każdym kątem w życiu m.in. z kobietami, i jak go jeszcze oszukają i jest mądry i jak jakaś kobieta się nim zainteresuje, to już taki łatwy nie jest, bo doszukuje się podstępu czy tam prowokacji, że go jakaś kobieta oszuka.

Są jeszcze tacy, co pomimo licznych oszustw z stron kobiet wpadają w sidła, wierząc, że może tym razem faktycznie go tak ze chce i wtedy taki facet będzie łatwy, ale i tak po którymś razie zmądrzeje i stwierdzi, że to wszystko nie ma sensu i już taki łatwy nie będzie. W tym przypadku takich facetów najgorsze jest jak ciągle wierzy w coś a nadal go kobiety oszukują to znaczy się ,że nie zmądrzał a to najgorsze.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry