• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy mężczyźni są łatwi?

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Tak. Podziwiam tylko, jak oni to potrafią akrobatycznie nieraz rozegrać, że na przykład niektorzy robią pełno świnskich akcji z innymi typami, a jednoczesnie udają hetero i tak dalej xD

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Cos Cie dotknęło? Czujesz sie za bardzo hetero na ten zarzut? A czemu w takim razie bierzesz go do siebie? Oj biedny...

Sliczny mangowy chłopczyk, ale ta herbatka to lura xd

Mężczyzna

obserwator_4

Nowicjusz
To naprawdę zależy od osób zarówno od mężczyzny jak i kobiety. Na pewno osoba zajmująca się badaniami naukowymi podzieliłaby określoną grupę na wiele podgrup i dopiero wśród nich wyszłyby jako takie wyniki.
Ja osobiście, kilka razy odmówiłem seksu dziewczynom/kobietom z różnych powodów. Miałem też kilka epizodów ONS, gdzie jeden z nich rozpoczął kilkumiesięczny związek.
O sobie mogę powiedzieć, że nie byłem łatwy :) Musiała pojawić jakaś chemia, żebym mógł z kimś pójść od razu do łóżka.
Gdy byłem bardzo młody jeden starszy facet powiedział mi... pamiętaj! Ruchaj wszystko, co nie spierdala na drzewo :) A ja mu na to - Panie Jurku, przecież tak nie można! :)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry