Albo jak ma nasrane we łbie, to ma w domu karambol emocjonalny.Ale jak w domu ma karambol emocjonalny to ma we łbie nasrane.
Albo jak ma nasrane we łbie, to ma w domu karambol emocjonalny.Ale jak w domu ma karambol emocjonalny to ma we łbie nasrane.
W sumie fakt. To działa w dwie strony. Facet może w domu robić szambo ale i kobieta. Sumujac: prawda jest dupa, podzielona na półAlbo jak ma nasrane we łbie, to ma w domu karambol emocjonalny.
Na tym forum są mężczyźni, którzy mają zupełnie inne potrzeby. Zachwycają się oni i pragną kobiet atrakcyjnych, które są fankami potężnych penisów, kobiet, które lubią seks z kilkoma hojnie obdarzonymi osobnikami, kobiet lubiących klimaty cuckold.Owszem są samce co muszą dymac co popadnie ale są i tacy co nie mogą się doczekać powrotu do swojej cipuleńki i ją dojechać.
Chcialbys uprawiac seks z kobieta i miec do tego kilku kompanow ktorzy obijali by o Ciebie swoje penisy to bardziej marzenia kobiet , chociaz rozne moga byc. Zreszta i tak mało kto odwazy sie realizowac swoje marzenia seksualne, a niektore sa pewnie tak wyuzdane ze sie nimi nie podzieli.Na tym forum są mężczyźni, którzy mają zupełnie inne potrzeby. Zachwycają się oni i pragną kobiet atrakcyjnych, które są fankami potężnych penisów, kobiet, które lubią seks z kilkoma hojnie obdarzonymi osobnikami, kobiet lubiących klimaty cuckold.
Tak to wygląda z punktu widzenie liliputa, nieobeznanego z takimi fantazmatami.
Napisałem o fantazjach, potrzebach seksualnych innych mężczyzn z tego forum. Opieram się na ich relacjach, a nie na ocenach tych potrzeb.Chcialbys uprawiac seks z kobieta i miec do tego kilku kompanow ktorzy obijali by o Ciebie swoje penisy to bardziej marzenia kobiet , chociaz rozne moga byc. Zreszta i tak mało kto odwazy sie realizowac swoje marzenia seksualne, a niektore sa pewnie tak wyuzdane ze sie nimi nie podzieli.
Ja tez absolutnie nikogo nie mam zamiaru szykanować za preferencje lub upodobania jednak z tym cuckold to troche mi sie to nie dodaje .Napisałem o fantazjach, potrzebach seksualnych innych mężczyzn z tego forum. Opieram się na ich relacjach, a nie na ocenach tych potrzeb.
Nie oceniam innych, jeśli inni nie wyrządzają nikomu krzywdy. Nie sądzę, aby nie być sądzonym.
A matura podstawowa z matematyki?Moim zdaniem nie ma niczego łatwiejszego niż mężczyzna.
Niestety, w dalszym ciągu mężczyzna jest łatwiejszy.A matura podstawowa z matematyki?
Ja też tego nie wiem, ale zauważam panujący na forum wśród kobiet i uległych rogaczy "kult pały".Chociaz moze tego nie chce, ale daje temu innemu facetowi najlepszy dziki seks zeby ten jej mezczyzna mogł zaspokoic sie patrzac na to ? robi to wbrew sobie dla meza naprawde myslisz ze to tak dziala? Nie wiem ale chyba nie
JA opieram się na statystykach, a ty jak widać podchodzisz do sprawy bardzo emocjonalnie.Bzdury. Widać, że nie masz bladego pojęcia o życiu i o kobietach.
Według danych najczęściej zdradzają kobiety w wieku 28-40 lat.Kobiety 30+, 40+ są o wiele bardziej wybredne niż małolaty.
Nie wiem na kim chciałaś zrobić wrażanie pisząc w taki sposób.[...] nie imponuje im byle kto. [...] mniej partnerów seksualnych niż małolat.[...] Weź się puknij w głowę, bo możesz zrobić wrażenie co najwyżej na rozchichotanej 18stce. [...] nie podstarzałych tatusiow.
Trudno mówić o łatwości w którąkolwiek stronę w momencie, gdy oboje się pociągają.Czy każdy facet jest łatwy? Jakie Wasze zdanie drogie koleżanki i jak Wy na to patrzycie panowie?
I jeszcze się nie odezwałaśAkurat to o zapachu to był sarkazm w stronę tamtego Pana.
Co tam zapach, ja na widok szerokich ramion i umięśnionego brzucha mam zawrót głowy.
Patrząc na głupoty, jakie wypisujesz w postach, to ty się nie nadajesz do żadnej dyskusji.I jeszcze się nie odezwałaś![]()
Na szczęście jesteś tu już od dawna i napisałaś więcej głupot niż jaPatrząc na głupoty, jakie wypisujesz w postach, to ty się nie nadajesz do żadnej dyskusji.
Wróciłaś na forum? (T......aPatrząc na głupoty, jakie wypisujesz w postach, to ty się nie nadajesz do żadnej dyskusji.
Zawsze to powtarzam, że samo ciało daleko faceta nie zaprowadziPatrząc na głupoty, jakie wypisujesz w postach, to ty się nie nadajesz do żadnej dyskusji.
Zgadza się.Zawsze to powtarzam, że samo ciało daleko faceta nie zaprowadzi![]()