@Shiro
Słuchaj, kindybale. Miałam nie czytać tego co piszesz ale przeczytałam. Więc łaskawie się do tego odniosę
Po pierwsze, nie interesuje mnie co myśli wąska grupka ludzki z tego forum. Po drugie, znowu potwierdzasz to o czym PISAŁAM WCZEŚNIEJ. Jak kobieta w tym kraju sprzeciwia się podwójnym standardom, mówi o tym co spora część facetów pokazuje w internecie jest uważana za obłąkaną. To pokazuje że nie ze mną jest problem tylko z tym głupim społeczeństwem. Nawet jedna laska pisała na reddicie ze jak poruszała te tematy w Polsceto była nazywana wariatką. Bo ktoś nie umie skonfrontować się z faktami. Wiec to że ktoś myśli że potrzebuję specjalisty nic nie oznacza.
Po trzecie, jestem emocjonalna. Co nie oznacza że nie ma prawdy w tym co piszę. Wkurza mnie i irytuje że ludzie tego nie widzą. A jest masa chamskich, wulgarnych komentarzy na temat kobiet. Na instagramie, na Facebooku, na Twitterze. Jest też Polska mentalność i wychowywanie dziewczynek w przeświadczeniu ze maja być damami. Dużo oczekiwań społecznych w tym kraju a mężczyźni nadal nie są krytykowani za złe rzeczy które robią. Sa bezkarni i to mnie wkurza.
I nie dam z siebie zrobić wariatki bo nią nie jestem.
A to, że inne głupie kobiety nie zwracają na to uwagi i machaja na takie zachowania ręką wyłącznie o nich świadczy źle. Mentalnie jestem na poziomie młodej kobiety a nie 13 latki.
Po czwarte, jeśli myślisz że trolluje to już pokazuje jak nieświadomym osobnikiem jesteś. Spójrz na swój wątek. Jesteś prowoderem mojego zachowania i moich poglądów. Bo mam serdecznie dość głupiego społeczeństwa które nakazuje kobietom zachowywać się w jeden sposób.