• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy lubicie oglądać majteczki waszych dziewczyn?

Status
Zamknięty.

kkk

Cichy Podglądacz
Witam.Jestem tutaj nowa.Panowie mam rozumieć, ze podczas rozbierania się w trakcie gry wstepnej nie zwracacie uwagi na bieliznę,tzn.na pewno troszkę, ale nie jest to b.wazne???Mój mżą od zawsze i jak spotykaliśmy się to też, dąży do jak najszybszego pozbycia się czego kolwiek co mam na ciele.Praktycznie nie zwraca uwagi na bieliznę.A ja jak kupię jakieś boskie majteczki to chcę w nich chwię poparadować!A on swoje, jak mnie złapie to już po majteczkach!

kasiulla

Biegły Uwodziciel
a mój chłopak lubi jak uprawiamy seks i mam coś jeszcze na sobie.. na przykład króciutką koszulkę.. albo taki zwykly przyduży t-shirt,który ledwo pupę zakrywa.. To jakiś fetysz, co :D ?

zerg6

Cichy Podglądacz
Kocham jak pod spudniczka sa sliczne gustowne bardzo skompe majteczki :) mniam , do tego ta sliczna malutka pupcia

sezam

Cichy Podglądacz
Śliczna koronkowa bielizna to jest coś co podnieca faceta i go rozgrzewa do czerwoności. A jeżeli jest to jeszcze osoba którą się bardzo kocha, to wtedy jest brak słów żeby opisać co się wtedy czuje.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

grze

Seks Praktykant
Ja zawsze jak sie widze z partnerka probuje "dyskretnie"zobaczyc jakie ma dzis majteczki a czasami wrecz na zasadzie dotyku probuje poznac :twisted:

SETH

Podrywacz
Ja lubię bardzo jak moja Kasia ma na sobie tylko majteczki, albo stringi, albo kuse spodeneczki :) wrrrrrrrrrrrrrrrr
wrrrrrrrrrr
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Status
Zamknięty.