• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy lubicie chłopaki kiedy kobieta jęczy i wzdycha?

kira

Seks Praktykant
KLM - naprawde? ... wez przestan. ja nie mam partnerki. a z 1 lepsza nic nie bede robil. wybacz. lubie czasem sie rozpisac niz pisac z 5 slow :p a lubie sobie porozmawiac xD

Szarka - nie wiedzialem. wpadlem na to forum, zaraejestrowalem sie. i tyle :p

Mr. Brick - ale wreszcie sie to zmieni :)

tylko_ja17 - nie wiem czemu ale lubie czytac Twoje posty i pol...(cos tam :p) tez :)
zdecydowalas sie aby zrobic chlopakowi niedlugo loda, albo juz robilas? :p
zrob mu niespodzianke xD ech :) ale co planujesz z.... piescisz chlopaka ustami, a ten zaraz dojdzie...?
myslalem, ze dziewczyny zaczynaja miec bardzo mokro (wiecej sokow) przy orgazmie... :)

tylko_ja17

Seks Praktykant
kira napisał:
nie wiem czemu ale lubie czytac Twoje posty i pol...(cos tam :p) tez :)
milo mi :) pol...? co? sorry ale nie zajarzylam :)

kira napisał:
zdecydowalas sie aby zrobic chlopakowi niedlugo loda, albo juz robilas? :p
zrob mu niespodzianke xD ech :) ale co planujesz z.... piescisz chlopaka ustami, a ten zaraz dojdzie...?
jeszcze nie zdecydowalam, ale nigdy nic nie wiadomo... na razie nic nie planuje :)

kira napisał:
myslalem, ze dziewczyny zaczynaja miec bardzo mokro (wiecej sokow) przy orgazmie... :)
no u mnie jest tak jak mowilam.

Heh, Kira, ja tez lubie dlugo pisac :)

kira

Seks Praktykant
a co myslicie o sapaniu przez telefon?
z byla dziewczyna jak bylismy daleko to zrobilismy tak, ze najpierw 1 osoba sie piescila, 2 osoba puszczala strzaly. ta 1 miala wlaczone wibracje i siebie piescila, az wreszcie odbierala i przystawiala tel do twarzy i piescila sie rekami az do konca, a 2 osoba sluchala. a pozniej na odwrot.
szkoda, ze nie na zywo. ale to bylo przyjemne :)

co o takim czyms sadzicie? :)

Manveru

Podrywacz
Nie wiem jak dla innych, ale dla mnie to dziwne. Ciekawe, jaka by była reakcja "przypadkowo" przyglądającej się temu obcej osoby.

pietro

Cichy Podglądacz
a aprilmoon nie zna różnicy między karkiem a szyją, nie wiem jak u was ale umnie kark występuje pod potylicą :wink:

tylko_ja17

Seks Praktykant
no ale mozesz zaspokojajac dziewczyne recznie, lezec glowa na jej piersiach i wtedy wychodzi na to, ze moze dmuchac w Twoj kark! :p

wyobrazni troche :p