• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy ktoś też tak lubi?

Kobieta

Addicted

Cichy Podglądacz
Cześć, chciałam Was zapytać czy może ktoś tak jak ja lubi podobne zabawy i miałby ochotę wymienić doświadczenia?

Ja uwielbiam lizać i ssać odbyt mojego faceta, ale tylko po kąpieli 😁
Robić mu loda i od czasu do czasu dawać mu delikatne klapsy w członka - mój luby to uwielbia i nakręca to go na maksa.
Ostatnio nawet powiedział, że taka stymulacja jest podobnym odczuciem jak przeżywany orgazm. 😋

M

Michal66

Guest
Moja kobieta niestety nie odważyła się lizać odbytu, ale lodzik i lizanie jajek wraz z klapsami bardzo lubi. Ja za to uwielbiam lizać jej odbyt, jak jest delikatnie otwarty to zawsze wsadzam język do środka 😋

Mężczyzna

DenioXD

Seks Praktykant
Cześć, chciałam Was zapytać czy może ktoś tak jak ja lubi podobne zabawy i miałby ochotę wymienić doświadczenia?

Robić mu loda i od czasu do czasu dawać mu delikatne klapsy w członka - mój luby to uwielbia i nakręca to go na maksa.
Ostatnio nawet powiedział, że taka stymulacja jest podobnym odczuciem jak przeżywany orgazm. 😋
Lubię klapsy w penisa. Podnieca mnie to oczywiście w granicy bólu przy okazji jak się uderzy fajnie się odbija :)

C

col.Greg

Guest
Polecam patrzeć na daty wątków które się odkopuje ;) Pomijając fakt, że użytkowniczka, którą próbujesz wywołać do tablicy była na forum ostatni raz prawie 4 lata temu 😂
Odkopywanie wątków nie jest takie złe.
Natomiast szkoda nafty na wywoływanie duchów i lepiej sprawdzić datę ,zanim sie wywoła;)

C

col.Greg

Guest
Zeby nie robić off topu, będzie w temacie.
Lubię gdy zdarzają się na forum powroty "zza światów". Okazuje sie wtedy często, że ci którzy odeszli nie odnależli sie w innych klimatach i powracają do SF. Znam kilka przypadków.
Trochę naciągnąłem więc nie rozlewajmy nafty;)

Mężczyzna

AlilBoyo

Nowicjusz

Moja była tak robiła. Mega sprawa no i zazdro dla twojego faceta

Mężczyzna

darek128

Seks Praktykant

ja uwielbiam lizać odbyt mojej żony, najlepiej w pozycji od tyłu jest wtedy jest najlepszy dostęp i dupka ładnie się otwiera, ona czasami odwdzięcza się tym samym ale niestety bardzo rzadko a to jest tak bardzo przyjemne.... co do klapsów w penisa musimy spróbować brzmi ciekawie

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry