Super gadżet, działa na zmysły mężczyzny, na mnie bardzo i kobieta ma satysfakcję moja żona gdy porusza się na czworaka z ogonkiem to jakieś szaleństwo podniecenia
Zdecydowanie złoto Najlepsza wersja korka jaka tylko istnieje Seks od tyłu jest wtedy cudowny, ale patrzenie jak ta kitą sobie zwisa.... Albo jak dziewczyna gotuje coś w kuchni, czy coś, ma spódniczkę krótką i widać jak ten ogonek wystaje... Uwielbiam go wtedy wyciągnąć i oblizać, po czym od razu włożyć z powrotem
Zwykły korek zgoda,jest spoko,czasem nawet chodzę z nim na spacer czy imprezę,ale taki z ogonem,no cóż jeśli już to tylko w domu.Dawno temu w klubie była akcja,wszystkie dziewczyny,miały zaaplikowane końskie ogony,,było jakoś dziwnie,ale facetów to jarało..
Gdy pierwszy raz żona włożyła sobie korek z lisim ogonem w pupę myślałem że oszaleje z podniecenia . Wyglądała obłędnie sexi mocno się wypinając. Podobają Wam się takie gadżety
Gdy pierwszy raz żona włożyła sobie korek z lisim ogonem w pupę myślałem że oszaleje z podniecenia . Wyglądała obłędnie sexi mocno się wypinając. Podobają Wam się takie gadżety
Zwykły korek zgoda,jest spoko,czasem nawet chodzę z nim na spacer czy imprezę,ale taki z ogonem,no cóż jeśli już to tylko w domu.Dawno temu w klubie była akcja,wszystkie dziewczyny,miały zaaplikowane końskie ogony,,było jakoś dziwnie,ale facetów to jarało..
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.