• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety lubią prawiczków?

Mężczyzna

artimax

Nowicjusz
Myślę, że ludzie czasami co innego robią, a co innego myślą. Trudno czasami sprecyzować swoje oczekiwania, bo pod względem każdej osoby zachowasz się inaczej.

Mężczyzna

Arno45

Podrywacz
Zrobiłem tu rozpoznanie podpytują moją i koleżankę jak temat skręcił w stronę seksu, i zdecydowanie opowiedziaky się że jednak prawiczek nie, po co tracić czas na niedoświadczonego co za szybko skończy zanim zacznie, ale z drugiej strony to kiedy mają nabrać doświadczenia, inna sprawa jak oboje niedoświadczeni, też miałem takie szczęście i razem odkrywać sekrety, to jak najbardziej frajda dla obu stron

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
NIE. Prawiczek dobry jako kumpel do porozmawiania, do poplotkowania, ale do seksu!? Przeciez zanim wejdzie i zacznie to skonczy. Pol biedy jakby to robil z doswiadczona, ale z dziewica, nie wiedzial co i jak, gdzie, co do czego sluzy, co po czym itd... Jeszcze by ja uszkodzil

Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
NIE. Prawiczek dobry jako kumpel do porozmawiania, do poplotkowania, ale do seksu!? Przeciez zanim wejdzie i zacznie to skonczy. Pol biedy jakby to robil z doswiadczona, ale z dziewica, nie wiedzial co i jak, gdzie, co do czego sluzy, co po czym itd... Jeszcze by ja uszkodzil
Przecież każdy był kiedyś prawiczkiem 😉
Mówisz tak jak pracodawca, który poszukuje pracownika młodego i z przynajmniej dwudziestoletnim doświadczeniem zawodowym 🤣

Kobieta

RoseGold

Podrywacz
Przecież każdy był kiedyś prawiczkiem 😉
Mówisz tak jak pracodawca, który poszukuje pracownika młodego i z przynajmniej dwudziestoletnim doświadczeniem zawodowym 🤣
Hahaha 😁 Racja, może i tak ale takie mam podejście do życia. Dziewicą daaawno nie jestem, stara życiowa wyga ze mnie, nie patyczkuję się i ide w konkret.