• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety lubią facetów którzy szybko doprowadzają do seksu z nimi ?

alehiandro

Cichy Podglądacz
Czy kobiety lubią facetów którzy szybko potrafią je zniewolić i doprowadzić do seksu ? Czy wolicie takich którzy nie spieszą się z tym ? ;)

B

Basia

Guest
doprowadzić de seksu ? czy doprowadzić do orgazmu ?

Jak dla mnie wszystko zależne jest od sytuacji i własnej chęci. Choć tez to zalezy od partnera na co ma ochotę

Latika

Biegły Uwodziciel
Temat niejasny i o niczym.

Mężczyzna, skutecznie doprowadzający szybko do sexu, czyli z dużą umiejętnością uwodzenia, nad wyraz ujmujący? Oczywiście, że w takiej implikacji wypada on świetnie. Chyba, że chodzi o to że to jego główne dążenie, to akurat żałosne.

Kobieta

Magia2000

Erotoman
Jeśli nie jest to doprowadzenie na siłę, to chyba z definicji lubią skoro szybko do seksu dochodzi :)
Wykopałeś temat sprzed ponad 7 lat :ROFLMAO:

Jeśli facet szybko doprowadza do seksu, to znaczy że go lubię i jest chemia jakaś między nami.
W przeciwnym razie by do seksu nie doprowadził... znaczy może by doprowadził, ale ja bym nie brała w nim udziału ;)

Mężczyzna

Minetou

Cichy Podglądacz
Dziwne sformułowanie. Mi się wydaje że jak facet ma "to coś" ( zwierzęcy magnetyzm) to "się potyka na ulicy a laski same pod niego wpadają"

Mężczyzna

d0n0r@

Seks Praktykant
Że tak przekornie zapytam… co to znaczy „szybko”? W sensie jaka jest miara tego…sukcesu?☝🏼🤔