• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety chodzą w korkach?

Kobieta

kasiamalan

Nowicjusz
Kiedys sie zdarzało przyodziać korka czy to do pracy czy na zakupy ale mnie to jakos zbytnio nie kręciło tylko bardziej mojego męża i aktualnie juz nie chodze z korkiem, leży w szafce na emeryturze

Rafcio30

Seks Praktykant
Drogie Panie jak już macie ten korek w sobie to czasem zróbcie przyjemność panom i dajce szansę zobaczyć jak pięknie was wypełnia 😁😈

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Kobiety w korkach można oglądać podczas
meczów piłkarskich kobiecej ligi
Oczywiście.

Autor zadał pytanie sformułowane w trochę nieprzemyślany sposób, ale już dawno zostało to sprostowane w postach i wiadomo, że chodzi o to czy kobiety wychodzą z domu z zaaplikowanym korkiem analnym.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
A tam to akurat miły akcent ale gdzieś w parku autobusie czy np na zakupach 😈
Napiszę tak.
Gdy jest ciepło na dworze (wiosna, lato) bardzo często nie mam na sobie majteczek. Zdarza mi się mieni wtedy też korek analny w sobie. Nie wiem czy ktokolwiek widział mnie z widocznym koreczkiem w miejscu publicznym. Bez niego gdy np.wiatr zabawił się moją sukienką czy spódniczką na pewno tak.

Mężczyzna

Roger430

Podrywacz
Drogie Panie jak już macie ten korek w sobie to czasem zróbcie przyjemność panom i dajce szansę zobaczyć jak pięknie was wypełnia 😁😈
A co w tym takiego nadzwyczajnego?
Kiedys sie zdarzało przyodziać korka czy to do pracy czy na zakupy ale mnie to jakos zbytnio nie kręciło tylko bardziej mojego męża i aktualnie juz nie chodze z korkiem, leży w szafce na emeryturze
I tego nie potrafię zrozumieć. Jak faceta może kręcić taki korek w tyłku jego kobiety. W dodatku nie podczas zabawy tylko podczas innych zajęć.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Mam ochotę na seks analny. Zaaplikowany silikonowy rozmiar L. Zabawa dopiero wieczorem. Przekonam się jak długo z koreczkiem dzisiaj wytrzymam.