• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety chodzą w korkach?

Kobieta

Aya

Podrywacz
Nie, nie. Wszystko w porządku z głową. Po co byś to robiła, gdyby nie dreszczyk emocji? Czasami mam stracha, że ktoś w pracy zauważy, że mam żony stringi ;) pas cnoty to wiem, że niezauważalny.
Stringi i pas cnoty? To już za dużo aby moja głowa objęła xd

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
stop-go.gif

Mati widać mi czy nie widać? 😅

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
A tak bardziej szczerze w temacie to myślę, że ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak bardzo są anonimowi 👌 I tu się zgodzę z tym co @Saanvi napisała a propo efektu niedomalowanego oka itd. Może ktoś zwróci uwagę jak będziemy stali twarzą w twarz i rozmawiali (odnośnie oka) ale nikt kto nas będzie mijał na ulicy nie zwróci uwagi na taki detal. Tak samo z korkiem - jak się gdzieś idzie i zachowuje normalnie to nikt nawet pewnie o tym nie pomyśli. Dopiero jeżeli ma się obcisłe leginsy, albo mini i wypnie się w stronę jakiegoś Pana to ok, wtedy jest ryzyko 😅
Miałem parę koleżanek które nosiły, z jedną był zakład, że na wf założy i faktycznie podołała wyzwaniu i nikt nie zauważył 👌 Inna do pracy czasem zakłada, inna wręcz prowokuje żeby czasem ktoś zauważył 😂 Ale fakt jest taki, że korek jest dość anomimowym ubraniem 😉