Napisał człowiek bez majtek, w szlafroku, zakrywając swoje przyrodzenie jedną ręką"Dojrzałe"...
Życie samo pisze najlepsze scenariusze

Napisał człowiek bez majtek, w szlafroku, zakrywając swoje przyrodzenie jedną ręką"Dojrzałe"...
Ciekawe doznania.Od godziny 12 mam zaaplikowany korek analny.
Jest fantastynie.
I co dalej? Mąż usunie korek i jego penis zajmie to zaszczytne miejsce?Ciekawe doznania.
Jeszcze trochę i pojadę tak do męża![]()
Dokładnie tak było.I co dalej? Mąż usunie korek i jego penis zajmie to zaszczytne miejsce?
Przyjemne , pożytecznymDokładnie tak było.
Weekend już trwa.Przyjemne , pożytecznymmiłe zakończenie dnia i fajny wstęp do weekendu
![]()
Cudowna kraina na wyciągnięcie ręki...albo czegoś innego 🫠Weekend już trwa.
Czekamy na przyjaciółkę.
Tak mi też się skojażyło z butami dla sportowców hahaMoja Pani w korkach piłkarskich nie chodzi![]()
Bardzo lubię tę zabawkę, to chyba moja ulubiona zabawka analna, ale ona zupełnie nie nadaje się włączona do używania publicznie. A szkoda, bo działa świetnie, nawet na najniższych trybach.Od około 10:30 mam zaaplikowany Satisfyer Backdoory Lover wibrujący korek analny.
Od czasu do czasu włączam delikatne wibracje.
To moje przygotowywanie się na wspólny czas w domu.
Bardzo lubię tę zabawkę, to chyba moja ulubiona zabawka analna, ale ona zupełnie nie nadaje się włączona do używania publicznie. A szkoda, bo działa świetnie, nawet na najniższych trybach.
Wracając do tematu wątku - tak, kobiety chodzą w korkach. Bardzo to lubię. Dziś z niewielkim różowym diamencikiem zaliczyłam lekarza i zupełnie nieerotycznie nacechowane spotkanie quasi-zawodowe. Świadomość jego istnienia we mnie przy każdym ruchu była bardzo podniecająca.
Czasem chodzę, szczególnie gdy wiem ze bedzie anal. Do pracy nie, raczej na zakupy, myślę że tego nie widać, ale jest pewna nutka podniecenia, i to przekłada się na kontakt z innymi, jestem bardziej pewna siebie i wesoła. Latem to inna historia, brak bielizny, potęguje podniecenie.Zastanawiam się ostatnio czy to częsta praktyka wśród kobiet że chodzą one np na zakupy lub do pracy w korku analnym? Tak sobie rozważałem czy da się poznać taką kobietkę po jej zachowaniu. Rozmyślam co by mogło wskazywać że tak jest i ma w sobie koreczek ?
Być może doświadczyliście takich sytuacji i ktoś się zechce podzielić tajemną wiedzą
Dokładnie.Czasem chodzę, szczególnie gdy wiem ze bedzie anal. Do pracy nie, raczej na zakupy, myślę że tego nie widać, ale jest pewna nutka podniecenia, i to przekłada się na kontakt z innymi, jestem bardziej pewna siebie i wesoła. Latem to inna historia, brak bielizny, potęguje podniecenie.
Jak duzy ?Mam w sobie silikonowy. Od godziny 9:00. Chcę sprawdzić ile czasu wytrzymam.
Rozmiar MJak duzy ?
Odpisz pvRozmiar M