• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety chodzą w korkach?

Mężczyzna

Kamyk55

Nowicjusz
Weekend już trwa.
Czekamy na przyjaciółkę.
Cudowna kraina na wyciągnięcie ręki...albo czegoś innego 🫠😉 udanej i przyjemnej zabawy i relaksu ☺️

Ps. Jakby koleżance bylo mało.. to niech sie odezwie hihihi 😅😉
Choć zakładam że przy was narzekać nie bedzie.(trochę zazdro koleżanki i koleżance) 😄
Bawcie sie dobrze 🙂😀

Kobieta

missprostitute

Seks Praktykant
Od około 10:30 mam zaaplikowany Satisfyer Backdoory Lover wibrujący korek analny.
Od czasu do czasu włączam delikatne wibracje.

To moje przygotowywanie się na wspólny czas w domu.
Bardzo lubię tę zabawkę, to chyba moja ulubiona zabawka analna, ale ona zupełnie nie nadaje się włączona do używania publicznie. A szkoda, bo działa świetnie, nawet na najniższych trybach.

Wracając do tematu wątku - tak, kobiety chodzą w korkach. Bardzo to lubię. Dziś z niewielkim różowym diamencikiem zaliczyłam lekarza i zupełnie nieerotycznie nacechowane spotkanie quasi-zawodowe. Świadomość jego istnienia we mnie przy każdym ruchu była bardzo podniecająca.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Bardzo lubię tę zabawkę, to chyba moja ulubiona zabawka analna, ale ona zupełnie nie nadaje się włączona do używania publicznie. A szkoda, bo działa świetnie, nawet na najniższych trybach.

Wracając do tematu wątku - tak, kobiety chodzą w korkach. Bardzo to lubię. Dziś z niewielkim różowym diamencikiem zaliczyłam lekarza i zupełnie nieerotycznie nacechowane spotkanie quasi-zawodowe. Świadomość jego istnienia we mnie przy każdym ruchu była bardzo podniecająca.

Jaki koreczek posiadasz?
Mój Satisfyerjest nie jest zbyt hałaśliwy i używam go również poza domem.

Kobieta

Aga DP

Podrywacz
Zastanawiam się ostatnio czy to częsta praktyka wśród kobiet że chodzą one np na zakupy lub do pracy w korku analnym? Tak sobie rozważałem czy da się poznać taką kobietkę po jej zachowaniu. Rozmyślam co by mogło wskazywać że tak jest i ma w sobie koreczek ?
Być może doświadczyliście takich sytuacji i ktoś się zechce podzielić tajemną wiedzą
Czasem chodzę, szczególnie gdy wiem ze bedzie anal. Do pracy nie, raczej na zakupy, myślę że tego nie widać, ale jest pewna nutka podniecenia, i to przekłada się na kontakt z innymi, jestem bardziej pewna siebie i wesoła. Latem to inna historia, brak bielizny, potęguje podniecenie.

Kobieta

TylkoMy

Erotoman
Czasem chodzę, szczególnie gdy wiem ze bedzie anal. Do pracy nie, raczej na zakupy, myślę że tego nie widać, ale jest pewna nutka podniecenia, i to przekłada się na kontakt z innymi, jestem bardziej pewna siebie i wesoła. Latem to inna historia, brak bielizny, potęguje podniecenie.
Dokładnie.
Do pracy od czasu do czasu również aplikuję korek, ale mam ten komfort, że pracuję i siebie.

Tak, dla mniej również często jest to przygotowaniem się do seksu analnego.

Miłego dnia życzę Tobie.

Kobieta

vacum

Seks Praktykant
Oczywiście że chodzą z korkiem. I to nie jedna. Sama używam nawet do pracy na 8 godzin zabieram go ze sobą.