• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety chodzą w korkach?

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
stop-go.gif

Mati widać mi czy nie widać? 😅

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
A tak bardziej szczerze w temacie to myślę, że ludzie nie zdają sobie sprawy z tego jak bardzo są anonimowi 👌 I tu się zgodzę z tym co @Saanvi napisała a propo efektu niedomalowanego oka itd. Może ktoś zwróci uwagę jak będziemy stali twarzą w twarz i rozmawiali (odnośnie oka) ale nikt kto nas będzie mijał na ulicy nie zwróci uwagi na taki detal. Tak samo z korkiem - jak się gdzieś idzie i zachowuje normalnie to nikt nawet pewnie o tym nie pomyśli. Dopiero jeżeli ma się obcisłe leginsy, albo mini i wypnie się w stronę jakiegoś Pana to ok, wtedy jest ryzyko 😅
Miałem parę koleżanek które nosiły, z jedną był zakład, że na wf założy i faktycznie podołała wyzwaniu i nikt nie zauważył 👌 Inna do pracy czasem zakłada, inna wręcz prowokuje żeby czasem ktoś zauważył 😂 Ale fakt jest taki, że korek jest dość anomimowym ubraniem 😉

Mężczyzna

Pawko

Seks Praktykant
Moja żona czasami wychodzi z koreczkiem w sobie na zakupy, do restauracji lub na spacer do parku i gdyby nie to, że wiem, że ma go w sobie to nie daje nic w tym aspekcie po sobie poznać. Też mnie czasem ciekawi ile też już takich kobiet/dziewczyn minąłem gdzieś w przestrzeni publicznej co miały w sobie taki koreczek lub miałem z takimi do czynienia, np. czy taka pani ekspedientka w sklepie mnie obsługuje mając jednocześnie koreczek w sobie

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
I jako facet lepiej się znasz na butach? Co za czasy :)
Ja mam tylko dwa rodzaje butów - trampki i glany 😂
Po za tym espadryle, sztyblety, trepy, halówki i oczywiście obowiązkowe laczki ❤️
I w sumie wątpię, żebym się znał jakoś super na butach.... Ale wiem gdzie szukać korka 😏

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz
Ja mam tylko dwa rodzaje butów - trampki i glany 😂
Po za tym espadryle, sztyblety, trepy, halówki i oczywiście obowiązkowe laczki ❤️
I w sumie wątpię, żebym się znał jakoś super na butach.... Ale wiem gdzie szukać korka 😏

dobra, wygrałeś, mam jakieś 50 par butów, ale żadnych korków. Nie spojrzałam dokładnie na zdjęcie.

Mężczyzna

Sex&Orgasm

Biegły Uwodziciel
Byłem kiedyś w Hamburgu w takim fajnym sklepie,i tam były piękne korki dla pań. Niektóre zrobione na lisi ogon lub koci, ogólnie świetny sklep.

Mężczyzna

haster692

Seks Praktykant
Chodzenie z korkiem jest bardzo przyjemne, lubię to robić, zdarzyło mi się. Zarówno przy szybkim wypadzie do osiedlowego sklepu, jak i podczas spacerowania nago lasem z korkiem-ogonkiem. To dopiero jest ekscytujące!
Przyjemne. Trzeba dobrze dopasować rozmiar korka i jest świetnie go nosić pod bielizną lub po prostu chodząc nago.

Kobieta

x_neko

Cichy Podglądacz
Zdarzyło się kilka razy wyjść tak do ludzi, ale nikt się nigdy nie skapnął. Szczególnie że nie nosiłam wtedy obcisłych ciuchów, tylko miałam dłuższą spódniczkę albo luźniejsze spodnie. Myślę, że nie ma żadnych elementów charakterystycznych żeby to zauważyć.