• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety chodzą w korkach?

Mężczyzna

Pieszczoch

Seks Praktykant
Zastanawiam się ostatnio czy to częsta praktyka wśród kobiet że chodzą one np na zakupy lub do pracy w korku analnym? Tak sobie rozważałem czy da się poznać taką kobietkę po jej zachowaniu. Rozmyślam co by mogło wskazywać że tak jest i ma w sobie koreczek ?
Być może doświadczyliście takich sytuacji i ktoś się zechce podzielić tajemną wiedzą

Kobieta

Aya

Podrywacz
W drodze do pracy codziennie stoję w korkach i jest to widoczne.
Przeczytałaś pierwszego posta?

Raz w życiu poszłam tak do lidla. To było wyzwanie rzucone przez kumpla. U mnie to było widać xd przynajmniej ja byłam tego pewna. Jak ktoś na mnie patrzył to od razu myślałam, że on wie i się domyśla xd nigdy więcej!

Kobieta

Lady Agatha

Podrywacz

Raz w życiu poszłam tak do lidla. To było wyzwanie rzucone przez kumpla. U mnie to było widać xd przynajmniej ja byłam tego pewna. Jak ktoś na mnie patrzył to od razu myślałam, że on wie i się domyśla xd nigdy więcej!
Czytałam, czytałam.

To na poważnie raz byłam z korkiem w kawiarni. Nie sądzę, aby ktoś zauważył. Nie powtarzałam tego, bo nie było w tym nic nadzwyczajnego.

Mężczyzna

Fb86

Cichy Podglądacz

Dobra, jak spróbujesz jeszcze raz, to nikt nie zauważy.
motylki daj znać kiedy i gdzie, to cała społeczność będzie badała widoczność korka podczas zakupów :D

sam czasami noszę i wiem, że nie widać.

Kobieta

Aya

Podrywacz
Dobra, jak spróbujesz jeszcze raz, to nikt nie zauważy.
motylki daj znać kiedy i gdzie, to cała społeczność będzie badała widoczność korka podczas zakupów :D

sam czasami noszę i wiem, że nie widać.
Możliwe, ze nie widać, ale ja cały czas myśle ze widać xd

Jeszcze nie poszłam nigdzie z korkiem ale w sumie dlaczego nie, ta adrenalina powinna być podniecająca
to był jedyny plus ;)

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Możliwe, ze nie widać, ale ja cały czas myśle ze widać xd
Najlepiej zapytać kogoś czy widać, jak miałam taki z za dużą podstawką to trochę inaczej stawiałam kroki, teraz mam z wąską i wydaje mi się, że jest ok. Ale wiem o czym mówisz, o tym efekcie gdy ten jeden raz w życiu zapomniało się zrobić drugie oko albo nie dogoliło się fragmentu nogi czy też ubrudziło się na bluzce. Zawsze myślimy, że każdy to widzi.

Kobieta

Aya

Podrywacz
A jak masz korek w sobie, to czujesz go między pośladkami? Podejrzewam, że w ultra obcisłych legginsach, jak się pochylisz, może być widoczny.
Czuję

Najlepiej zapytać kogoś czy widać, jak miałam taki z za dużą podstawką to trochę inaczej stawiałam kroki, teraz mam z wąską i wydaje mi się, że jest ok. Ale wiem o czym mówisz, o tym efekcie gdy ten jeden raz w życiu zapomniało się zrobić drugie oko albo nie dogoliło się fragmentu nogi czy też ubrudziło się na bluzce. Zawsze myślimy, że każdy to widzi.
chcesz sprawdzić? 😅

Mężczyzna

Fb86

Cichy Podglądacz
Mam problem z głową, a nie pupą xd
Nie, nie. Wszystko w porządku z głową. Po co byś to robiła, gdyby nie dreszczyk emocji? Czasami mam stracha, że ktoś w pracy zauważy, że mam żony stringi ;) pas cnoty to wiem, że niezauważalny.