• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Czy kobiety akceptują facetów lubiących nosić damskie ciuchy?

Mężczyzna

eksperymentator

Seks Praktykant
Ja nie akceptuję jak kobiety noszą męskie ciuchy, chyba że to jest męska koszula i nic więcej nie ma na sobie to ok.
W temacie moja pani pozwala mi zakładać czasem jak jesteśmy sami jej bieliznę lub rajstopki i podoba się jej to, natomiast jasno określiła, że nie wchodzą w grę inne części garderoby.

Adrian222

Cichy Podglądacz
Z ciuszkami jest ciężko ale nieraz moje dziewczyny lub koleżanki robiły mi makijaż albo paznokcie i dobrze się przy tym bawiliśmy.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Jeśli znajomi czy nieznajomi chcą się przebierać, nie mam z tym problemu. Mogłabym nawet pomóc koledze czy coś doradzić. Niech robi co chce.

Jednak nie podobałoby mi się gdyby mój partner miał takie pomysły. Dla mnie jest uosobieniem męskości i to jest jedna z wielu rzeczy, które mnie w nim tak kręcą.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

cd.Eve

Dominujący
Jeżeli ktoś mający takie upodobania spotka na swojej drodze kobietę, która chociażby to aprobuje to już jest szczęściarzem. A jeżeli trafi mu się kobieta którą to kręci to jakby wygrał los na loterii. Dlatego w tym środowisku takie kobiety nazywane są "perełkami".
Jeżeli chodzi o moją żonę to cytując klasyka "przyjęła to do aprobującej decyzji" 😉 To znaczy, że nie chce tego widzieć a do seksu to już absolutnie wykluczone, do seksu to ewentualnie tylko bokserki. I ja to szanuję i poniekąd ją rozumiem.
A tak swoją drogą wydaje mi się, że w codziennym życiu jestem wystarczająco męski. A że czasem lubię wskoczyć w damskie ciuszki? Nie wiem skąd to się bierze...

Kobieta

D'Arc

Erotoman
Dla mnie też nie jest to nic ciekawego. Chociaż rozumiem, że mogą być faceci, którzy lubią się tak ubierać i nic do nich nie mam.
Dla mnie leży to zbyt blisko śmieszności, a jak coś wzbudza uśmieszek, to automatycznie przestaje być seksowne. Kręcą mnie faceci, którzy wręcz ubierają się typowo męsko, te wszystkie spinki od mankietów, krawaty, a z drugiej strony wyświechtane kurtki skórzane, to zwraca moją uwagę. Znowu jak widzę faceta ubranego jak unisex, np. w rurki, to znowu mnie ogarnia coś na kształt śmiechu więc taki facet automatycznie nie jest seksowny jak dla mnie. Też jakby w łóżku wyskoczył mi chłop w damskich figach, to dostałabym chorobliwego ataku śmiechu, nie powiem byłoby to ciekawe przeżycie ale z seksu nici.

Mężczyzna

Greg.

Erotoman
Dla mnie też nie jest to nic ciekawego. Chociaż rozumiem, że mogą być faceci, którzy lubią się tak ubierać i nic do nich nie mam.
Dla mnie leży to zbyt blisko śmieszności, a jak coś wzbudza uśmieszek, to automatycznie przestaje być seksowne. Kręcą mnie faceci, którzy wręcz ubierają się typowo męsko, te wszystkie spinki od mankietów, krawaty, a z drugiej strony wyświechtane kurtki skórzane, to zwraca moją uwagę. Znowu jak widzę faceta ubranego jak unisex, np. w rurki, to znowu mnie ogarnia coś na kształt śmiechu więc taki facet automatycznie nie jest seksowny jak dla mnie. Też jakby w łóżku wyskoczył mi chłop w damskich figach, to dostałabym chorobliwego ataku śmiechu, nie powiem byłoby to ciekawe przeżycie ale z seksu nici.
A nieco stylu "military"przejdzie u Ciebie:unsure:

Kobieta

Nieśmiała

Podrywacz
Mogłabym mieć kolegę geja, z którym chodziłabym sobie na zakupy i byśmy sobie doradzali wzajemnie w sprawach garderoby :D Ale gdybym miała chłopaka i by wyskoczył w jakichś koronkowych majtach to z całego ognia pożądania zostałby tylko lekki dymek spalenizny